Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Kassandra , Polihrono :

 
 
 
Villa Panorama Hotel
Kassandra - Polihrono
Contact mail : spirkat@pathfinder.gr
Telefon : +30 23 740 52 010
Website : Villa Panorama Hotel
   
        Vila Panorama Hotel este situată în staţiunea Polihrono primul deget al peninsulei Halkidiki, Kassandra. Hotelul este construit pe un deal de pe care se întinde o vedere magnifică a întregului golf Toroneos. Acesta este îndepărtată 580 de metri de la plajă şi 30 de metri de la magazine. La dispoziţia dumneavoastră este piscină hotelului unde există un bar unde vă puteţi bucura de băuturi răcoritoare la preţuri foarte rezonabile.

        Hotelul are 3 tipuri de camere şi anume camere pentru 2 persoane, camere pentru 3 persoane şi apartament cu două camere pentru 4 persoane. Toate camerele au o bucătărie, care include frigider şi aragaz pentru gătit. Personalul nostru se străduieşte pentru a face oaspeţii să se simtă fericiţi şi fără griji. Numele hotelului indică faptul că vederea este uimitoare şi vă veţi putea bucura de panorama Mării Egee, iar în distanţă se poate vedea și al doilea deget al peninsulei Halkidiki, Sithonia.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 30 € şi 45 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE