Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Corfu , Sidari :

 
 
 
Angelina’s Hotel
Corfu - Sidari
Contact mail : info@angelinahotel.com
Telefon : +30 26630 99255
Website : www.angelinahotel.com
   
        Angelina’s hotel este nou, modern, spaţios şi superb întreţinut hotel numai bun pentru familii, cupluri şi grupe de diferite vârste. Locakâlizat în celebra staţiune Sidari în partea nordică a insulei Corfu, la doar 200 de metri de celebrul canal D'Amour (canalul Dragostei) şi 250 de metri de la plaja locală principală Sidari. Toate conţinuturile pe care Sidari vi le oferă sunt la îndemană la caz că alegerea voastră suntem noi. Hotelul se află în centrul a acestei staţiuni plină de viaţă şi dinamism unde puteţi găsi prăvălii, culuburi de noaptea , restaurante, supermarchete, farmacii, ambulanţe medicale, bancomaturi. În apropiere se află gara de autobuse cu plecări frecvente, la caz că doriţi să descoperiţi insula, aici pe Corfu veţi putea să admiraţi unul din cele mai spectaculoase apuneri de Soare din lume.

        Complexul hotelului are o piscină mai mare şi una mai mică pentru copii cu şezlonguri şi umbrele şi un mini bar lângă piscină. În cadrul hotelului se află şi barul principal care pe lângă menirea lui de bază aferă şi alte conţinuturi interesante.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: info@angelinahotel.com
Damia Hotel - Apts
Corfu - Sidari
Contact mail : damiahotel@yahoo.gr
Telefon : +30 26630 99236
Website : www.damiahotel.gr
   
        Dacă doriți să petreceți o vacanță de neuitat într-o atmosferă caldă și prietenoasă pe insula perlă Corfu în stațiunea fermecătoare Sidari, atunci hotelul nostru Damia – APS, administrat de o familie, este alegerea potrivita pentru dumneavoastră. Suntem situați la doar 900 de metri de principala atracție din nordul insulei Corfu – Canalul Dragostei, 1500 de metri de centrul stațiunii și la 2 kilometri de plajă Peroulades.

        Hotelul este bine poziționat, foarte luminos, cu mobilier modern și elegant. Acesta are o piscină mare în aer liber, cu o secțiune separată pentru copii, lângă care este se află o terasă spațioasă cu umbrele de soare și șezlonguri. Aici se află și o grădină frumoasă cu o mulțime de flori și copaci. Damia Hotel – Aps dispune de propriul restaurant-bar unde puteți gusta unele dintre cele mai delicioase mâncăruri tradiționale grecești. Toți oaspeții noștri pot folosi conexiunea gratuită la internet wireless.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 22 € şi 60 € !
Maria’ s Beach Hotel & Apartments
Corfu - Sidari
Contact mail : info@mariabeachhotel.com
Telefon : +30 2663 095123
Website : www.mariabeachhotel.com
   
        Maria Beach Hotel & Apartments este un foarte cunoscut loc de cazare pentru famile, situat pe partea cea mai romantica a insulei Corfu, pe plaja statiunii Sidari. Poziţia hotelului oferă oaspeţilor o oportunitate unică de a se sori pe plajă şi a face baie în mare cât şi în piscina hotelului.

        Hotel lucrează cu succes de mai mulţi ani şi în acest timp a câştigat o reputaţie de invidiat ce dovedesc mulţimea de oaspeţi care vin în fiecare an. Noi suntem alegerea perfectă cât pentru familii atât şi pentru cupluri de toate vârstele, deoarece ne aflăm în centrul staţiunii şi totul este în aproapiere şi uşor de accesat. Există un număr mare de magazine, buticuri, magazine de suveniruri, baruri, cluburi de noapte, restaurante, supermarketuri, farmacii şi bufeturi. Nu departe de noi se află şi staţia de autobuz pe unde trece linia cu carese  poate vizita intreaga insula.

 
Pentru toate informaţiile în legătură cu prețurile și terminele libere ne puteţi contacta pe e-mail: info@mariabeachhotel.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE