Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Sithonia , Sarti :

 
 
 
Frau Irenes Haus
Sithonia - Sarti
Contact mail : nancykaranika@halkidiki-irenes.gr
Telefon : +30 6944 380 545
Website : www.halkidiki-irenes.gr
   
        Irenes House este situată în Sarti din Halkidiki, un loc frumos în apropiere de apele cristaline ideale pentru surfing, schi nautic, scufundări, pescuit şi croaziere de-a lungul coastei. Într-o o rază de 15 km la nord şi la sud se află douăzeci dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Sarti este situat în zona de est a peninsulei Halkidiki, la 140 km de Salonic, 67 km de Polygyros şi are 1157 de locuitori.

        Vila ofera cazare în camere de două persoane cu un pat dublu, studiouri pentru trei persoane şi apartamente cu două camere pentru patru şi cinci persoane. Irenes House se află la 150 de metri de plajă, şi de asemenea, foarte aproape de supermarketuri, brutării şi restaurante şi la doar o scurtă plimbare de la centrul Sartiului.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 28 € şi 90 € !
Greenotel
Sithonia - Sarti
Contact mail : greenotel.sarti@gmail.com
Telefon : +30 23 750 94 171
Website : www.greenotel-chalkidiki.com
   
        Vila Greenotel este construită în mai 2010 într-o locație ideală cu o vedere panoramică foarte frumoasă. Se află pe Sitonia, pe coasta de est a celei de a doua peninsulă a regiei Halkidiki, în orașul Sarti. Până în centrul stațiunii și plaja orașului se poate ajunge în doar două minute de plimbare ușoară.

        Vila conține camere studio pentru 2, 3 și 4 persoane și apartamente pentru 4 persoane. Toate camerele au aer condiționat, televiziune prin satelit, internet Wi-Fi și chicinetă. De asemenea sunt echipate cu mobilier modern în diferite culori și balcon cu vedere spre mare. Sâmbăta organizăm seară de grătar la care toți oaspeții sunt invitați și bine veniți.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 45 € şi 105 € !
House Despina
Sithonia - Sarti
Contact mail : haus_despina@web.de
Telefon : +30 23750 94573
Website : House Despina
   
        Bine ați venit în House Despina în frumoasa stațiune Sarti, pe unica și foarte specială, peninsulă Sithonia. Bucurați-vă de cazare de calitate, peisaje naturale și facilități care oferă vila noastră și această mică stațiune la malul mării.

        House Despina este o clădire cu două etaje, care este situată într-o zonă liniștită și separată a stațiunii, deoarece se află pe o pantă, alături de spații de cazare confortabile, oaspeții vor putea să se bucure de vedere fantastică la mare și panorama stațiunii. În oferta sa vila dispune de 6 camere și 2 apartamente, dotate modern, care va oferi oaspeților confortul necesar și momente de liniște și relaxare.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 32 € şi 84 € !
House Kostas
Sithonia - Sarti
Contact mail : kostas@siropoulou.gr
Telefon : +30 23 750 94392
Website : House Kostas
   
        În staţiune fermecătoare Sarti, pe al doilea deget (peninsulă) al celebrei regiuni Halkidiki, la doar câţiva metri de frumoasa plajă de nisip este situată vila noastră condusă de o familie House Kostas studios and apartaments. Locația este fantastică chiar lângă plajă, nu departe de centrul aceastei staţiuni cunoscute. Oaspeţii noştri dragi se pot bucura de vederi frumoase care se întind de la vilă peste albastrul turcoaz al Mări Egee şi pantele munților de pe Muntele Athos.

        House Kostas este formată din 7 apartamente cu două camere şi 8 studiouri. Apartamentele sunt foarte spaţioase, cu suprafața de 40 de metri pătraţi, care dau un sentiment de confort şi garantează o şedere plăcută. La parterul (semi subsol) vilei există trei apartamente mari, care sunt ideale pentru familii, deoarece acestea au o curte separată şi pentru acestea avem un preț special. Clădirea a fost construită în stil tradiţional, dominată de lemn şi de piatră.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 40 € şi 110 € !
House Petrino
Sithonia - Sarti
Contact mail : fotinihousepetrino@yahoo.gr
Telefon : +30 23 750 945 49
Website : House Petrino
   
      House Petrino se găsește într-un loc minunat la doar 250 metri de plaja orașului Sarti, înconjurat de numeroase baruri, restaurante și magazine, pe când centrul orașului Sarti, cu toate facilitățile găsite aici, este la doar 100 m de obiectivul nostru. Până la plaja Orange sunt 4 km, până la plaja Kalamitsi se face 20 de minute cu mașina, adică 15 km.

      Împrejurimea obiectivului turistic House Petrino vă face să vă simțiți de parcă sunteți pe o insulă exotică. Personalul amabil de la recepție este la dispoziția Dvs. 24 h, iar dacă doriți, la un preț convenabil vă poate organiza naveta până la aeroport. Oaspeții care vin aici cu mașina pot fii fără grijă, deoarece le este rezervat loc de parcare.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 30 € şi 70 € !
House Zogia
Sithonia - Sarti
Contact mail : kostas@siropoulou.gr
Telefon : +30 23750 94392
Website : House Zogia
   
        Permiteţi vacanţei voastre să înceapă la House Zogia, la doar 20 de metri de plaja frumoasă de la Sarti, pe magica peninsulă Sithonia, în Halkidiki. Zogia este parte a complexului "Siropoulou on the beach studios and apartments", şi este o alegere ideală pentru o vacanţă de relaxare şi de a se bucura de cazare în confort şi calitate.

        House Zogia este ideal situată în apropierea mării. Are o studiouri confortabile şi decorate atent, care garantează o vacanţă . Fiţi oaspetele nostru şi vom face tot posibilul pentru a satisface toate cerinţele dumneavoastră pentru a vă face şederea la House Zogia să rămână în cele mai bune amintiri. În cadrul House Zogia există 18 de studii, foarte confortabile, complet echipate şi cu vederi fermecătoare la mare, apusuri de soare romantice şi Muntele Athos.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: kostas@siropoulou.gr
Iliadis House
Sithonia - Sarti
Contact mail : info@sarti-iliadis.gr
Telefon : +30 23 750 94 290
Website : www.sarti-iliadis.gr
   
        Bine ați venit la vila Iliadis House, care se află în renumita stațiune Sarti, pe coasta de est a peninsulei Sithonia. Ne aflăm la doar 40 de metri de plaja de nisip frumoasă. În același timp, aceasta este una dintre cele mai frumoase plaje din Halkidiki și a obținut Blue Flag pentru calitatea apa excelentă. De asemenea, oferă o vedere fantastică de la Muntele Athos, a treia peninsulă a regiunii faimoase Halkidiki.

        Vila dispune de 21 studiouri foarte confortabile și spațioase și apartamente. Acestea sunt complet echipate pentru a vă oferi o vacanță confortabilă și plăcută. Iliadis House este o unitate de cazare de familie, cu o tradiție de peste 30 de ani. Complet renovată în mai 2007, astfel că astăzi este o zonă amenajată mare oferind o vacanță de reținut pentru oaspeții care stau în ea.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: info@sarti-iliadis.gr
Mare D'oro
Sithonia - Sarti
Contact mail : maredorosarti@gmail.com
Telefon : +30 69 7828 1835
Website : www.maredoro.gr
   
        Complexul de studiouri Mare D'oro este situat pe al doilea deget al Halkidiki-ului, celebra Sithonia, mai precis în frumoasa stațiune Sarti. Această unitate de cazare de familie a început să lucreze din 1980, deatunci până aziîn spiritul ospitalitîții tradiționale grecești, proprietarii încearcă să furnizeze o ședere plăcută și relaxare completă în vacanța de vară. În acest scop, studiourile au fost complet renovate în 2011 și acum sunt foarte moderne și au toate facilitățile de care veți avea nevoie.

        Exteriorul vilei este caracterizat prin arhitectura modernă combinată perfect cu culori de vară, iar interiorul fiecărui studio este unic și creează o ambianță perfectă de pace și liniște. Complexul Mare D'Oro este situat la doar aproximativ 1 minut de mers pe jos de plajă orașului Sarti, care este considerată una dintre cele mai frumoase din întreaga peninsulă. Pentru toți cei care vin la noi cu mașinile proprii le-am furnizat parcare subterană.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 70 € !
Marianna House
Sithonia - Sarti
Contact mail : skoutoupa@gmail.com
Telefon : +30 23 7509 4400
Website : Marianna House
   
        Complexul Marianna House este așezat în un loc minunat, la doar 50 m de mare în localitatea Sarti, în partea de est al brațului de mijloc al peninsulei Halkidiki, Sithonia.

        Casa Marianna
are o grădină frumos amenajată minunată pentru odihnă și relaxare în mediul natural. Aici găsește o masă cu scaune acoperită unde vă puteți relaxa în compania persoanelor dragi, unde puteți servi o ceașcă de cafea sau băuturi răcoritoare. În grădină copiii se pot juca deoarece este adaptată în așa fel încât poate oferi condiții minunate pentru aceste momente frumoase ale copiilor.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 30 € şi 110 € !
Pension Vrahakia
Sithonia - Sarti
Contact mail : admin@tavrahakia.gr
Telefon : +30 23 7509 4576
Website : www.tavrahakia.gr
   
        La doar 40 de metri de la mare, în frumoasa staţiune Sarti, pe degetul al doilea de Halkidiki, Sithonia, este situat complexul Vrahakia. Este format din 15 studiouri, ideale pentru cazare de familie care sunt foarte confortabile, bine echipate și cu vederi superbe la Marea Egee şi Muntele Athos.

        Pensiunea Vrahakia oferă o vacanţă idilică într-o  liniștită, atmosferă relaxată de gazdă uşor de recunoscut a ospitalității grecești. În curtea sa complexul are multe beneficii. Există spaţiu prevăzut pentru grătar, unde puteţi face distracţie cu mâncare bună, şi pentru oaspeţii noştri mai tineriavem un loc de joacă, cu conținuturi diferite, balansoare, leagăne, astfel încât toate generaţiile se pot bucura de activităţile pe care le doresc.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: admin@tavrahakia.gr
Platania House
Sithonia - Sarti
Contact mail : info@plataniasarti.gr
Telefon : +30 23 750 94 294
Website : www.plataniasarti.gr
   
        Platania House se găsește într-un loc liniștit și primitor, la doar 300 m depărtate de plaja Platania și la 1,3 km de Sarti. Aici vă așteaptă nouă apartamente menite în special pentru o vacanță liniștită și relaxantă, și în același timp pentru odihnă la prețuri convenabile.

        Pe lângă faptul că această cazare se găsește în apropierea celor mai cunoscute plaje de pe brațul doi al Halkidiki-ului, Sithonia, cele din jurul orașelor Sarti și Sikia, oaspeții noștri se pot relaxa în apa mării cristalină și în peisajele mirifice din jur.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului închiriază apartamentul, preţul este între 40 € şi 80 € !
Rooms and Studios Athena
Sithonia - Sarti
Contact mail : salutrian@live.com
Telefon : +30 69 858 76 601
Website : Rooms and studios Athena
   
        În partea de sud a orașului Sarti, foarte aproape de plaja din nisip Platania, la doar 20 de metri de mare și 5 minute pe jos până la cel mai aproape market, se găsește complexul de vile Rooms and Studios Athena.

        Grupul de cinci vile sunt așezate în mijlocul unei grădini pline cu verdeață, flori minunate și speciilor diferite de arbori care oferă umbră aleasă în zile fierbinți de vară. Aici se găsește un teren de joacă pentru copii cu legănușuri, nisip și jocăriilor din cauciuc, loc pentru grătar destinat oaspeților noștri, dar dacă veniți la Sarti cu mașina, locul de parcare este déjà rezervat pentru Dvs. și aici puteți lăsa mașina fără multă grijă.

 
Pentru orice informație în legătură cu prețul și termenele libere, puteți să ne contactați la: salutrian@live.com
Villa Alexandros
Sithonia - Sarti
Contact mail : info@alexandros-villa.gr
Telefon : +30 23 7509 4324
Website : www.alexandros-villa.gr
   
        Pe coasta de est a frumoasei peninsule Sithonia, înconjurat de frumuseți naturale ale orașului cosmopolit Sarti, este situată vila noastră administrată de către o familie Villa Alexandros. Aceasta constă din 9 studiouri spațioase și frumos dotate, care au fost complet renovate în 2013. Pot găzdui foarte confortabil o familie sau un grup de prieteni care doresc să-și petreacă vacanța de vară împreună.

        Vila este situată într-o locație ideală, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orașului Sarti și la aceeași distanță de frumoasa plajă de nisip premiată cu steagul albastru. Cazarea noastră este combinația ideală și îndeplinește toate cerințele celor care doresc o vacanță liniștită și relaxantă, dar, de asemenea, are multe de oferit și pentru cei care iubesc distracție bună, deoarece în Sarti cluburile de noapte sunt deschise până la primele ore ale dimineții. Pur și simplu aici există câte ceva pentru toți.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : info@alexandros-villa.gr
Villa Doxa
Sithonia - Sarti
Contact mail : info@sartivilladoxa.gr
Telefon : +30 6979 332 046
Website : www.sartivilladoxa.gr
   
      Vila Doxa este o facilitate unică, construită cu respect pentru valorile și cu amestec de tradiția Asiei Minor. Ospitalitatea și servicii excelente vă vor face șederea plăcută, creând o atmosferă de familie din primul moment. Veți fi copleșiți de ambianța și căldura sa și suntem siguri că veți avea din această vacanță doar cele mai frumoase amintiri și dorința de a fi din nou oaspeți la Villa Doxa.

      Villa Doxa oferă cazare în 6 camere, potrivite pentru, 2, 3 și 4 persoane. Camerele au nume originare din Asia Mică, emană o atmosferă de timpuri vechi, acestea sunt foarte luminoase, bine echipate, iar caracteristica principală este curățenia lor excepțională. Vila este la numai 60 de metri distanță de la mare, iar in apropiere se află terenuri de golf, baschet, fotbal, și alte facilități de divertisment. Dacă veniți la noi cu mașina va fi prevăzută loc de parcare gratuit. De asemenea, toți oaspeții vili vor avea acces gratuit la internet wireless.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 25 € şi 80 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE