Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Kassandra , Kriopigi :

 
 
 
Hotel Pighi
Kassandra - Kriopigi
Contact mail : pighi@windowslive.com
Telefon : +30 237 405 2547
Website : www.hotelpighi.gr
   
        Hotel Pighi este un hotel de lux situat în centrul micii staţiuni, Kriopigi, pe primul deget (Cassandra) al celebrei regiuni Halkidiki. Cazarea este foarte confortabil și oferă totul necesar pentru o vacanţă foarte relaxată şi fără griji. La dispoziție va fi grădina frumoasă a hotelului în care există o piscină şi un bar unde puteţi bea băutura răcoritoare preferată. Toate camerele sunt frumos și cu gust decorate şi mobilate. Personalul hotelului este foarte prietenos, cald şi primitor şi vor fi tot timpul disponibili.

        Complexul de cazare are 29 camere din care 11 dintre ele sunt pentru 2 persoane, 16 pentru 3 persoane și 2 camere care pot caza 4 persoane. Pentru oaspeţii noştri cai mai tineri, am furnizat un loc de joacă mini, situat într-o parte din grădină. Dacă ajungeți cu mașina, parcarea este prevăzută. În apropierea hotelului există câteva taverne, restaurante şi cafenele, precum şi magazine unde puteţi face cumpărături necesare pentru odihnă.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : pighi@windowslive.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE