Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Sithonia , Sikia :

 
 
 
Nefeli Hotel
Sithonia - Sikia
Contact mail : hotelnefeli@gmail.com
Telefon : +30 23 7504 1916
Website : www.hotel-nefeli.gr
   
        Cu mare dragoste și grijă, am creat un hotel mic, dar frumos și confortabil, Nefeli. Înconjurat de frumusețile naturaleale Halkidiki-uluiși foarte aproape de plajaorașului Siki (la doar 300 de metri), hotelul Nefeli vă invită să vizitați această, adesea numită „o mică bucată de rai pe pământ”.

        Ospitalitatea este în natura noastră. Nici numele hotelului nostru nu a fost ales la întâmplare. „Nephele” a fost zeița ospitalității în mitologia greacă antică, în această privință, scopul nostru este de a vă oferi o vacanță relaxantă și de neuitat și să facem un efort pentru vă bucura de fiecare moment petrecut la noi. În complex există 10 studiouri care au toate facilitățile necesare pentru turism modern.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 25 € şi 50 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE