Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Kefalonia , Lixouri :

 
 
 
Poseidon Hotel
Kefalonia - Lixouri
Contact mail : info@poseidonkefalonia.gr
Telefon : +30 26710 92518
Website : www.poseidonkefalonia.gr
   
      Hotelul Poseidon este deschis tot anul gata să vă ofere clipe de linişte şi relaxare într-o atmosferă prietenoasă. Tocmai lângă mare şi 300 de metri de la piaţa principală, în localitatea Lixouri, în vestul insulei Kefalonia. Lixouri este situat în Golful Argostoli unde există multe plaje frumoase, cum ar fi Lepeda, Xi şi Lakos Megas. În staţiune, în jurul pieţei centrale există mai multe restaurante şi cluburi de noapte.

      Pe plaja din afara hotelului puteți folosi gratuit șezlonguri, șezlonguri, şi umbrele de soare şi să vă bucuraţi de înot în Marea Ionică cristalină . Există, de asemenea, un bar unde veţi găsi o varietate de gustări, cafea, sucuri, băuturi răcoritoare şi cocktailuri.

 
Pentru toate informaţiile în legătură cu prețurile și terminele libere ne puteţi contacta pe e-mail : info@poseidonkefalonia.gr
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE