Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Corfu , Agios Ioannis :

 
 
 
Angelica Studios & Apartments
Corfu - Agios Ioannis
Contact mail : info@angelicashostel.com
Telefon : +30 26630 32173
Website : www.angelicasidari.com
   
        Angelica Studios & Apartments este o mică afacere de familie, care oferă cazare confortabilă în spiritul celebrei ospitalități tradiționale grecești. Acesta este un loc ideal pentru familii, cupluri precum și grupuri de prieteni care doresc să-și petreacă vacanța de vară împreună.

        Complexul Angelica este situat în partea de nord-vest a insulei Corfu, foarte aproape de plaja de nisip din Agios Ioannis (Karousades), doar 1 km de stațiunea Sidari și aproximativ 25 km de capitala Corfului. În curtea vilei în timpul verii există o piscină mare (aproximativ 5 metri în diametru), ideal pentru copii și adulți pentru a se răcorii în zilele fierbinți de vară, în jurul căreia sunt aranjate șezlonguri. Există un grătar, aici vă puteți bucura într-o discuție cu prietenii sau familia, în timp ce pregătiți mâncăruri pe placul dumneavoastră. De asemenea, pentru toți cei care vin cu mașina proprie la noi avem loc de parcareasigurat.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 20 € şi 40 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE