Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Zakynthos , Laganas :

 
 
 
Tsolakis Studios Apartments
Zakynthos - Laganas
Contact mail : tsolakisstudios@hotmail.com
Telefon : +30 697 61 91 167
Website : Tsolakis studios
   
        Tsolakis studiouri şi apartamente sunt situate pe o proprietate spațioasă privată amenajate cu grădini printre florile parfumate colorate, plantaţii verzi luxuriante de măslini şi viţă de vie, în apropiere de populara staţiune Laganas, pe insulă Zakynthos, care este în larg cunoscută pentru frumoasa plajă de nisip şi viaţa de noapte trepidantă. Camerele noastre sunt perfect amplasate, aproape de centrul staţiunii şi, în acelaşi timp, în afara drumului principal într-un mediu liniştit şi relaxant.

        Atmosfera prietenoasă şi călduroasă fac acest loc ideal pentru familii sau cupluri care doresc o vacanţă relaxantă și, în acelaşi timp, nu departe de divertisment şi de atracţii. Complexul este format din 11 studiouri, 2 apartamente şi un apartament mai mare la mansardă.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 25 € şi 120 € !
Villa Kambasis
Zakynthos - Laganas
Contact mail : villa.kambasis@gmail.com
Telefon : +30 26 950 51 629
Website : www.villa-kambasi.gr
   
        Vila Kambasis este situată pe plaja Laganas, în cea mai populară parte a insulei Zakynthos. Plaja de nisip este de 5 km lungime și face parte a parcului național marin, care este protejat de UNESCO fiindcă aici depun ouăle celebrele broști țestoase Caretta Caretta.

        Intregul complex este format din două clădiri, care au trei tipuri de camere, pentru 2, 3 şi 4 persoane, cu sau fără vedere la mare. Preţurile sunt atractive şi accesibile, iar în calitatea de cazare vă veți convinge singuri. Proprietarul al vilei are, de asemenea, un supermarket, care este situat direct pe plajă, unde veți avea o reducere la cumpărături.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 15 € şi 75 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE