Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Epir , Ioannina :

 
 
 
Egnatia Hotel
Epir - Ioannina
Contact mail : info@hotel-egnatia.gr
Telefon : +30 26510 25667
Website : www.hotel-egnatia.gr
   
       Bine ați venit la Egnatia Hotel, o oază de ospitalitate, care se află în centrul comercial al regiunii Epirus, orașul Ioannina. Suntem la doar 100 de metri de stația principală de autobuz ale acestui oraș frumos, bogat în istorie. Hotelul este operațional pe tot parcursul anului și oferă cazare confortabilă pentru călători din toată lumea. Un punct de plecare ideal dacă doriți să vizitați Ipiros, un loc de natură frumoasă.

       Egnatia Hotel are 5 etaje și 52 de camere, dintre care 8 sunt pentru o persoană, iar 44 pentru 2 persoane. În camerele duble există posibilitatea de a adăuga un pat suplimentar pentru a treia persoană. La dispoziția dumneavoastră va fi un restaurant mare în cadrul hotelului, iar dacă veniți cu mașina, nu veți avea problemă cu parcarea, deoarece avem un garaj privat, care este deschis 24 de ore.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 30 € şi 55 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE