Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Peloponez , Vathy :

 
 
 
4 epohes
Peloponez - Vathy
Contact mail : info@4epohes-vathi.com
Telefon : +30 27330 23517
Website : www.4epohes-vathi.com
   
       Complexul de vile 4 epohes este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Laconia, pe plaja și în stațiunea cu același nume Vathy, care este situată la aproximativ 10 kilometri de renumita stațiune Gytheio pe a doua peninsula a Pelopones-ului. Suntem la doar 80 de metri de plajă, astfel încât veți avea acces ușor la plaja uluitoare. Atmosferă bună și natura extraordinară sunt lucrurile care se subînțeleg.

       Întregul complex este format din 5 vile independente cu etaj care sunt, în primul rând, destinate pentru familii, dar se pot închiria și pentru un număr mai mare de prieteni. Acestea sunt echipate cu lux și modern, au și grădini private. Veți avea totul la dispoziție pentru o vacanță relaxantă și lipsită de griji.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 70 € şi 120 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE