Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Naxos , Kastraki :

 
 
 
Dolphin Studios
Naxos - Kastraki
Contact mail : dolphinkastraki@gmail.com
Telefon : +30 21096 50720
Website : www.dolphinkastraki.gr
   
        Dolphin Studios este un complex nou, construit în conformitate cu arhitectura tradițională a Cicladelor, situat într-un cadru natural deosebit, aproape de mare. Oferind oaspeților cazare în studiouri și apartamente de lux, care au totul necesar pentru o ședere plăcută și confortabilă și vă veți bucura de vedere la mare și cele mai frumoase apusuri.

        În cadrul complexului există 20 de studiouri și apartamente, care pot găzdui 2-6 persoane, toate sunt foarte confortabile și oferă vederi splendide la mare sau la grădina noastră frumoasă. Pe lângă spații confortabile de cazare în studiouri și apartamente, oaspeții, după activitățile de zi cu zi, se pot reîmprospăta și relaxa în piscina noastră, pot organiza grătar, touturor oaspeților oferim spațiu de parcare privat. În fața Complexului Dolpnih Studios se află plaja Glyfada, care este faimoasă pentru nisipul său alb, apa cristalină și este alegerea perfectă pentru vizitatorii care doresc să se bucure de soare și sunetele liniștitoare ale valurilor.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 135 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE