Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Creta , Agia Pelagia :

 
 
 
Belvedere Hotel (apartament pentru 3 persoane)
Creta - Agia Pelagia
Contact mail : info@hotel-belvedere.gr
Telefon : +30 281081 1515
Website : www.hotel-belvedere.gr
   
        Aceste apartamente au o cameră confortabilă, ideală pentru cupluri şi familii cu un copil. Ele pot găzdui cu uşurinţă 3 adulţi. Apartamentele au aer condiţionat, chicinetă cu ustensile de gătit, frigider, baie separată cu duş şi uscător de păr. Există un radio, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, telefon şi, dacă este necesar, putem oferi şi pătuţuri pentru copii.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 50 € !
Belvedere Hotel (apartament pentru 4 persoane)
Creta - Agia Pelagia
Contact mail : info@hotel-belvedere.gr
Telefon : +30 281081 1515
Website : www.hotel-belvedere.gr
   
        Apartamentele cu două camere pot găzdui 4 persoane şi sunt perfecte pentru familii sau grupuri de prieteni care doresc să-și petreacă vara împreună. Apartamentele au aer condiţionat, chicinetă cu ustensile de gătit, frigider, baie separată cu duş şi uscător de păr. Există un radio, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, telefon şi, dacă este necesar, putem oferi şi pătuţuri pentru copii.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 45 € şi 60 € !
Renia Hotel Apartments - Fish Spa (Apartament pentru 4 persoane)
Creta - Agia Pelagia
Contact mail : info@renia.gr
Telefon : +30 28108 11349
Website : www.renia.gr/
   
      La dispoziție va stau 10 apartamente care comot pot găzdui 4 adulți. Dacă este necesar se poate aduăuga un pat suplimentar pentru persoana 5. Toate apartamentele au aer condițional și televiziune prin satelit, radio, frigider și complet echipată chicinetă. De asemenea fiecare apartament dispune de balcon sau terasă cu set de scaune.

 
Pentru toate informațile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : info@renia.gr
Renia Hotel Apartments - Fish Spa (studio pentru 2 persoane)
Creta - Agia Pelagia
Contact mail : info@renia.gr
Telefon : +30 28108 11349
Website : www.renia.gr/
   
      Pentru dvs la dispoziție vă stau 8 studi care comot pot găzdui 2 persoane adulte. Dacă este necesar, se poate adăuga un pat suplimentar pentru 3 persoane. Toate studile au aer condiționat și au televizor prin satelit, radio, frigider și o chicinetă complet echipată. De asemenaea tot studiou dispune cu balcon sau terasă cu set de scaune.

 
Pentru toate informațile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : info@renia.gr
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE