Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Tesalia , Amaliapolis :

 
 
 
Villa Christina
Tesalia - Amaliapolis
Contact mail : amaliapolis@googlemail.com
Telefon : +30 69 5767 3334
Website : www.amaliapolis.com
   
      Vila Christina este amplasată într-o localitate mică cu numele de Amaliapolis, la numai 10 minute de mers pe jos de la prima plajă cu pietriș și la aproximativ 50 km sud de Volos. Oaspeții vilei se pot bucura de o grădină privată mare, înconjurată de măslini, care este pe tot parcursul zilei în umbră reprezentând un loc perfect pentru odihnă în timpul orelor fierbinți ale zile. Această vilă frumos decorată, este oferită de o persoană privată pe bază de autoservire, adică nu se oferă servicii suplimentare cum ar fi curățenia în timpul sejurului dumneavoastră.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: amaliapolis@googlemail.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE