Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Creta , Skulufia :

 
 
 
Villa Despoina (vila pentru 6 persoane)
Creta - Skulufia
Contact mail : info@rethymnovilla.gr
Telefon : +30 28210 54328
Website : www.rethymnovilla.gr
   
      Vila Despoina este foarte confortabilă și independentă, în întregime poate găzdui 6 persoane adulte, dar există posibilitatea adăugări unui pătuț pentru bebeluș dacă este necesar. Oaspeților dispune o intimă necesară, dar mai ales o să vă bucurați în înprejurimea naturală ca și în privirea uimitoare. Vila este proiectată modern, foarte funcțională iar curățenia și echiparea interiorului o să vă surprindă plăcut. Include 3 dormitoare spațioase, din care fiecare este echipat cu paturi confortabile, iar toată camera are și aer condiționat, SAT TV ca și ieșire la balcon.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 100 € şi 180 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE