Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Tesalia , Tsagarada :

 
 
 
Aggelika Hotel
Tesalia - Tsagarada
Contact mail : info@aggelikahotel.com
Telefon : +30 24260 49888
Website : www.aggelikahotel.com
   
        Aggelika Hotel este situat în staţiunea Tsagarada, pe coasta de est a Pelionului, în apropiere de plaja de nisip Mylopotamos, care oferă vizitatorilor oportunitatea de a se bucura, în acelaşi timp, de frumuseţea sălbatică a peisajului înconjurător şi de plajele magice de o frumuseţe unică. Hotelul este construit cu multă dragoste, cu o atenţie specială acordată oaspeţilor, deoarece dorim să vă oferim confort și mult necesarele momente de relaxare.

        Hotelul se întinde pe două etaje oferind 7 camere foarte confortabile. Camerele sunt în esenţă pentru două persoane, iar în unele se poate adăuga încă un pat în plus, cu o taxă suplimentară. Pe lângă camerele confortabile, oaspeţii au la dispoziție un salon spaţios cu conexiune gratuită la internet wireless şi sala pentru micul dejun, în care, într-o atmosferă romantică lângă şemineu, vă puteți bucură de începutul fiecarei zile. Există o recepţie unde puteţi obţine toate informaţiile necesare, iar terasa noastră mare, cu vederi superbe la mare largă, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 50 € şi 60 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE