Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Thassos , Kinira :

 
 
 
House Mantesos
Thassos - Kinira
Contact mail : georgem2@otenet.gr
Telefon : +30 25930 41208
Website : House Mantesos
   
        Mantesos House este situată într-o locație excelentă, la doar 50 de metri de plaja albă cu pietriș Kinira, în partea de est a insulei verde Thassos. Ceea ce caracterizează acest complex este că toate unitățile de cazare au o vedere frumoasă la Marea Egee albastrăprecum și munții puterniciai insulei Thassos. În curtea complexului există un grătar, care poate fi folosit de toți oaspeții noștri, de asemenea, vă punem la dispoziție parcare gratuită în umbră pentru toți cei care vin cu propriul transport. Când veniți nu ezitați să aduceți animalele de companie, deoarece sunt binevenite.

        În imediata apropiere la doar câteva zeci de metri, există cafenele, magazine, plaja Kinira este la o distanță de doar 50 de metri, faimoasa plajă Paradise 1 km, iar capitala insulei Thassos, Limenas, aproximativ 22 km de la cazarea noastră. În cadrul casei există două maisonete mari, precum și un studio și un apartament. Maisonetele sunt situate la etaj, iar apartamentul și studioul cu două paturi la parter.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 70 € !
Pension Athina Maria Houses
Thassos - Kinira
Contact mail : info@athinamariapension.gr
Telefon : +30 6949 744 525
Website : www.athinamariapension.gr
   
        Bine ați venit la Pensiunea Maria Athina și insula de smarald Thassos. Aici, în complexul nostru, situat într-o locație cu adevărat frumoasă în stațiunea pitorească Kinira, vă așteaptă clipe minunate de odihnă și relaxare, vara și iarna. Bucurați-vă de cea mai fantastic și una dintre cele mai populare plaje de pe insulă, Paradise Beach (Plaja din Paradis), care este la doar 3 km de complexul nostru. Cu plaje frumoase și ape de turcoaz, Thassos are multe alte frumuseți naturale, care vor lăsa cu siguranță o impresie și veți dori să vă întoarceți înapoi.

        Pension Athina Maria constă din 6 studiouri identice, mobilate modern și gata de a găzdui confortabil 2-3 persoane. În curtea complexului, care este acoperită cu iarbă verde moale și frumos cultivată, la dispoziție aveți un loc de grătar, există și mese și scaune unde puteți mânca, relaxa sau socializa cu familia și prietenii. De aici în depărtare se întinde o vedere a Mării Egee albastre, iar în seară veți avea apusuri de soare frumoase și unice.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: info@athinamariapension.gr
Poseidon Residence
Thassos - Kinira
Contact mail : kostas.lalagas@yahoo.gr
Telefon : +30 25930 41209
Website : www.poseidon-residence.com
   
        Dacă doriți să vă petreceți o vacanță de neuitat pe Thassos, una dintre cele mai verzi insule grecești, atunci vila Poseidon Residence este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Totul este subordonat plăcerii dumneavoastră, pornind de la poziția cazării, decorațiuni interioare și exterioare, confort și lux, precum și beneficiile pe care le oferim.Vila este situată chiar lângă plaja Kinira, deci,aproape că puteți lua prosopul și din cameră merge direct pe plajă.

        Complexul Poseidon Residence este format din 5 unități independente, adică, clădiri cu două etaje. Ele sunt numite după cele 5 sirene ale lui Poseidon: Afrodita, Dione, Clymene, Panopia și Thalia. Fiecare vila poate găzdui până la 6 persoane (4 adulți și 2 copii), astfel încât sunt ideale pentru familii. Zona care înconjoară cazarea noastră radiază energie pozitivă și în acest mediu vă veți simți cu adevărat lipsiți de griji și relaxați.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 80 € şi 125 € !
Villa Sarimpalas
Thassos - Kinira
Contact mail : sarimpalas@gmail.com
Telefon : +30 6973 882036
Website : Sarimpalas rooms
   
        Complexul Sarimpalas este situat pe un deal blând în satul Kinira de pe coasta de est a minunatei insule Thassos. Aici vă puteţi bucura de vederi panoramice neobişnuite şi incredibile din jur și ale mării iar mediul foarte liniştit este perfect pentru o vacanţă de vară relaxantă. Cazarea Sarimpalas constă din 6 studiouri care pot găzdui 2 persoane şi o casă, care se inchiriază ca un întreg, care este perfectă pentru partidele mai mari sau familii şi poate găzdui 4 adulţi şi 4 copii sau 6 adulţi.

        Grădină din preajma complexului este frumos decorată şi adaptată pentru momente de relaxare şi odihnă. Aici se făsește și este un loc de joacă pentru copii complet sigur, apoi spaţiul prevăzut pentru grătar unde puteți să vă distrați cu prietenii, în timp ce pregătiți mâncare bună, iar pentru cei care vin cu maşina la Thassos avem asigurat loc de parcare privat.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: sarimpalas@gmail.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE