Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Iraklia , Iraklia :

 
 
 
Hotel Aiolos
Iraklia - Iraklia
Contact mail : info@aiolos-iraklia.gr
Telefon : +30 22850 71233
Website : www.aiolos-iraklia.gr
   
        Aiolos Hotel se află pe insula insula insula frumoasa Iraklia, care este situat foarte aproape de la sud-vest insula Naxos. Hotelul este construit pe vârful oraşului dealului a lui Iraklia a lui la 450 de metri depărtare de plaja cea mai populară. la dispoziție vă vor fi 12 camere foarte moderne şi confortabile care au fost construite în anul 2007. În timpul construcţiei hotelului am avut grijă de fiecare detaliu, astfel că oaspeţii noştri să se simtă foarte confortabil în cazarea noastră iar vacanţa aici va fi una de minune.

        Toate camerele sunt foarte funcţional şi modern echipate şi îndeplinesc nevoile clienţilor cei mai selectivi. În interiorul complexului hotelului există o parcare mare pentru oaspetii hotelului, şi există un restaurant-pizzerie unde vă puteţi bucura de micul dejun, prânz sau poate o cină romantică cu vedere frumoasă la Marea Egee.

 
Pentru informaţii cu privire la preţuri şi termenii liberi ne contactaţi la adresa de email: info@aiolos-iraklia.gr
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE