Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Siros , Ermoupoli :

 
 
 
Apollonion Palace Hotel
Siros - Ermoupoli
Contact mail : info@apollonionpalace.gr
Telefon : +30 22810 89056
Website : www.apollonionpalace.gr
   
        Apollonion Palace Hotel este situat într-o clădire neoclasică istorică datând din secolul al XIX-lea. Cladirea a fost complet renovată în 2009 şi cu această ocazie este reținută forma arhitecturala originală în întregime. Hotelul este format din cinci niveluri, iar fundamentul hotelului ajunge până la marea de albastru turcoaz. Hotelul este situat în fermecătorul oraş Ermoupolis pe mica insulă fermecătoare Siros, care este situată în apropiere de insulele Tinos, Andros şi Paros.

        Hotelul oferă vederi frumoase ale Golfului Sf. Nicolae, în timp ce intrarea principală situat în strada de prestigiu Apollonos. La câţiva paşi de noi se află și frumoasă biserică Sfântul Nicolae, teatrul Apollo şi Primăria, opera celebră a lui Ziller.

 
Pentru informaţii privind preţul şi condiţiile de circulaţie ne contactati la adresa de email: info@apollonionpalace.gr
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE