Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Santorini , Pirgos :

 
 
 
Sea and Sun Events
Santorini - Pirgos
Contact mail : info@seaandsunevents.gr
Telefon : +30 22860 30384
Website : www.seaandsunevents.gr
   
        Societatea Sea and Sun organizează toate tipurile de evenimente și întâlniri de afaceri, pe frumoasa insulă Santorini. Mulți ani de experiență, un nivel ridicat de profesionalism, garantează succesul în organizarea de evenimente importante și în același timp, crearea de amintiri pe care le veți aminti pentru întreaga viață. Inițial, societatea Sea and Sun se ocupa exclusiv cu organizarea de nunți. Mulți ani de succes în afaceri ne-a ajutat să câștigăm experiență și cunoștințe și a permis să ne dezvoltăm și să organizăm alte evenimente.

       Personalul nostru posedă dăruire excepțională, creativitate și experiență valoroasă, cel mai înalt nivel de profesionalism și entuziasm și dorința de a organiza evenimentul dumneavoastră în cel mai bun mod posibil. Oamenii noștri sunt instruiți să aibă grijă de fiecare detaliu, permițându-vă să vă relaxați, să fiți lipsiți de griji și să savurați fiecare moment.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : info@seaandsunevents.gr
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE