Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Milos , Kanava :

 
 
 
Margarita Rooms
Milos - Kanava
Contact mail : vlachosmilos@gmail.com
Telefon : +30 22870 23093
Website : www.margaritamilos.gr
   
        Complexul Margarita este situat în localitatea Kanava, într-una dintre cele mai spectaculoase părți de pe insula Milos, este situat pe cel mai înalt punct al dealului deasupra golfului, cu vederi minunate la mare și apusuri de soare impresionante.

        Margarita Rooms este situat la 4,5 km de port, de la aeroport la doar 1,5 km, în timp ce până la cea mai mare plajă de pe insula Achivadolimni sunt doar 3 km. La noi veți experimenta momente unice în vacanța de vară, deoarece oferim combinația perfectă pentru o cazare confortabilă cu frumusețea magică a insulei Milos.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 25 € şi 70 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE