Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Corfu , Ipsos :

 
 
 
Corfu Dream Fani
Corfu - Ipsos
Contact mail : fani_apartments@hotmail.com
Telefon : +30 26 6109 7746
Website : Corfu Dream Fani
   
        Complexul Corfu Dream Fani este situat într-un cadru natural deosebit, ideal pentru o vacanță liniștită și relaxantă. Acesta este situat în apropierea localității Ipsos, în partea de nord-est a insulei Corfu, la doar 500 de metri de cea mai apropiată plajă și la aproximativ 15 kilometri de capitală.

        Vila dispune de în total 11 apartamente spațioase și bine echipate, ideale pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni care doresc să petreacă împreună vacanța de vară. Le-am dotat și decorat în funcție de tradiție și cu dragoste, dar și cu facilități moderne pentru a vă oferi o ședere plăcută la noi.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 19 € şi 110 € !
Gorona Apartments
Corfu - Ipsos
Contact mail : amaliapolis@googlemail.com
Telefon : +30 26610 93117
Website : www.corfu-apartments.eu
   
      Gorgona Apartments se găsește în  fermăcătoaru loc de vacanță Ipsos, aici este destinația preferată cum pentru tineri așa pentru bătrâni vizitatori. Locul acesta uimitor se găsește la nord est,  țărmul insulei Corfu are o plajă nisipoasă foarte lungă. Desigur, există de asemenea un număr mare de obiective turistice, cum ar fi baruri, restaurante, buticuri, magazine de suveniruri...

      Complexul nostru pentru cazare este format din două clădiri Gorona Apartaments și Gorona Studios, care sunt îndepărtate la 50 metri. Ambele clădiri sunt foarte apropiate de mare (100 și 150 metri), ca și centrul locului de vacanță cu un număr mare de obiective turistice.. Până la orașul principal a insulei Corful este 14 km, astfel că orașul Ipsos este  punctul de plecare ideal dacă doriți să cercetați complet insula.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 24 € şi 120 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE