Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Zakynthos , Amoudi :

 
 
 
Antonis Apartments
Zakynthos - Amoudi
Contact mail : antonisstudios@gmail.com
Telefon : +30 698 670 30 79
Website : Antonis Apartments
   
        Antonis Apartments se găsește în localitatea tradițională Amoudi, pe malul de nord-est al insulei Zakynthos, între stațiunile turistice Alikanas și Tsilivi. În apropiere de moșia noastră familiară și de complex se găsește o plajă frumoasă din nisip (la doar 50 m depărtare), iar întreaga împrejurime amintește de o idilă rurală. Pentru localitate este caracteristică verdeața, plantele și florile exotice, locuri minunate pentru promenade lungi și pentru ciclism.

        
Apartamentele Antonis sunt o alegere minunată pentru familii și cupluri care caută odihnă și liniște în stațiunea tradițională grecească. În grădina cu flori și plină cu verdeață oaspeții noștri se pot relaxa iar cei care vin cu mașina sau care au închiriat o mașină până sunt pe Zakynthos, pot găsi aici loc de parcare.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului închiriază apartamentul, preţul este între 20 € şi 55 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE