Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Epir , Mitikas :

 
 
 
Villa NN
Epir - Mitikas
Contact mail : nicktsotsios@gmail.com
Telefon : +30 26 82 04 10 70
Website : www.villann.gr
   
        Villa NN se găsește în loc liniștit și fără agitație, în apropiere de localitatea Mitikas, la doar 150 m distanță de autostrada Preveza-Igumenitsa și la doar 600 m distanță de minunata Mare Ionică și de plaja Mitikas. Centrul Prevezei se găsește la doar 7 km distanță de vila noastră. Deoarece se găsește foarte aproape de autostradă și 9 km depărtare de aeroportul Aktion, până la vila NN se ajunge foarte ușor.

        Oaspeții vilei se pot relaxa în curtea plină cu verdeață, cu foart multe specii de plante, palme și lămâi. Aici se găsesc bănci, mese și scaune. Pentru cei mai mici gazdele au instalat legănușari în curtea vilei. La intrare în camere oaspeților le este oferit un cadou,schimbul prosoapelor și a lenjeriei se face odată în săptămână, iar întreaga vilă este protejată cu sistem de alarmă.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: nicktsotsios@gmail.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE