Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Karpatos , Arkasa :

 
 
 
Montemar Studios and Apartments
Karpatos - Arkasa
Contact mail : montemarstudios@yahoo.gr
Telefon : +30 22 4506 1394
Website : www.montemar-karpathos.gr
   
        Complexul Montemar Studios and Apartments  este situat în orașul idilic Arkasa, la sud-vest de insula Karpathos. În apropiere, mai exact la 150 de metri distanță sau la trei minute pe jos există o plajă de nisip deosebit de frumoasă Agios Nikolaos (Sf. Nicolae), pe care vă puteți bucura de numeroase facilități, iar aici există, printre altele, umbrele și șezlonguri, care pot fi închiriate.

        Montemar Studios and Apartments este situat la aproximativ 500 de metri de la intersecția principală a orașului Arkasa unde puteți găsi multe restaurante, taverne, baruri, supermarketuri precum și stația de autobuz. Și, de asemenea, în vecinătatea noastră se găsește un mini market unde puteți cumpăra  alimente și băuturi, iar la 200 de metri distanță se găsește un restaurant foarte frumos.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului închiriază apartamentul, preţul este între 40 € şi 80 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE