Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Lefkada , Agios Nikitas :

 
 
 
Afroditi Pansion
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : studios.afroditi@gmail.com
Telefon : +30 26 4509 7372
Website : www.afroditi-pansion.gr
   
      Afroditi Pansion se află într-o localitate tradiţională Agios Nikitas, una din cea mai frumoasa stațiune din Lefkada. Agios Nikitas este situat în partea de nord-vest a insulei şi este la aproximativ 12 km de capitala Lefkada, astfel aveți toate beneficiile de capitală accesibile rapid şi uşor. Vecinătatea acestui sat pitoresc este complet idilică. Altitudinea pe care este situat este caracterizată de un număr mare de măslini, iar zonă pietonală în centrul localității merge direct la plajă, unde oricine poate găsi momente de relaxare, dar și distracție.

      Pansionul Afroditi este situat la începutul zonei pietonale din Agios Nikitas doar 150 de metri de plajă şi de frumoasa mare de cristal clar Ionică. Pansionul oferă un total de 19 unităţi de cazare, din care 9 camere, 9 studiouri și un apartament, toate recent renovate şi respectă în întregime standardele înalte de turism.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : studios.afroditi@gmail.com
Agnantio Studios
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail: loulavergini@gmail.com
Telefon: +30 6973 968 734
Website: www.agnantio.eu
   
        La cea mai populară destinație a Mării Ionice, lângă drumul care leagă Agios Nikitas și Kalamitsi, la doar 2 kilometri de frumoasa Katisma și aproape de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, cum ar fi uimitoarele Egremna și Porto Katsiki, se află Agnantio Studios. Oaspeții studiourilor noastre, în această locație minunată, se pot bucura, mai presus de toate, în pace fantastică și vederi spectaculoase ale mării.

        Suntem la aproximativ cinci minute de mers cu mașina de ambele stațiuni, unde puteți găsi o excelentă ofertă de restaurante, cafenele și magazine și bineînțeles pe plaja fenomenală Katizma, pe care o puteți plimba, de asemenea, baruri și cafenele excelente, dintre care unele lucrează până dimineața. Agnantio Studios este un complex independent înconjurat de o curte privată, pavată și de plante mediteraneene luxuriante.

 
Pentru toate informațiile referitoare la prețuri și termeni liberi, vă rugăm să ne contactați la: loulavergini@gmail.com
Dimarion Villas
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : info@dimarion.gr
Telefon : +30 26450 97258
Website : www.dimarion.gr
   
        Pe coasta de vest a insulei Lefkada, în cadrul natural frumos al dealurilor verzi din jur, unde culorile naturii se combină perfect cu albastrul mării, se află complexul de vile Dimarion. Poziția privilegiată care o au vilele Dimarion, la doar 600 de metri de centrul satului tradițional Agios Nikitas, la 12 km de capitala insulei, și la un „pas” de frumoasele plaje Kathisma, Milos, Pefkoulia, promite o vacanță unică, confortabilă și relaxantă.

        Complexul Dimarion este format din patru vile construite în 2008. Vilele Dimitra, Maria Ioannis, Dimarion oferă confort maxim și facilități care le puteți dori doar în vacanța de vară. Întregul complex de vile Dimarion este înconjurat de o zonă mare verde cu plante și flori frumos amenajate. Acesta este locul perfect pentru petrecerea cu grătar și de socializare cu prietenii. În fațăexistă o parcare mare, unde vă puteți lăsa mașina în condiții de siguranță.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: info@dimarion.gr
Elena Rooms
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : www.elena-rooms@hotmail.gr
Telefon : +30 26 4509 7385
Website : www.elena-rooms.gr
   
        Pensiunea Elena este situată în staţiunea Agios Nikitas, tocmai în central acesteia, zonă pietonală şi la numai 60 de metri de la plaja locală. De asemenea, în apropiere (aproximativ 20 de metri de complex), există un drum care duce până la o altă plajă frumoasă - Milos.

        Renumita staţiune Agios Nikitas se află pe coasta de vest a Lefkadei, aceasta este o destinaţie unică, unde aveţi posibilitatea să accesaţi uşor şi rapid plajele cele mai alese, fie pe jos, cu barca sau cu maşina. Elena Rooms este format din 10 studiouri, care sunt la maximum funcționale, frumos decorate și ședere personalizate 2 sau 3 persoane.În pensiune există posibilitatea de a folosi internet wireless, desigur, complet gratuit.

 
Pentru informaţii privind preţurile şi termenii liberi contactați-ne la adresa de email: www.elena-rooms@hotmail.gr
Ellie Apartments
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : ellieappartments@yahoo.com
Telefon : +30 264 502 3356
Website : ellieapartments.wix.com/lefkada
   
        Pensiunea Ellie Apartments este situată la 1.7 km de centrul frumoasei stațiuni Agios Nikitas pe coasta de nord-vest a insulei Lefkada și doar la 1.4 km de faimoasa plajă Kathisma. La ambele aceste destinații se poate ajunge cu bicicleta sau cu mașina, foarte rapid, ușor și simplu.

        Agios Nikitas este un oraș mic tradițional, cu străzi înguste și nu cu o mulțime de locuri de parcare. Noi am rezolvat această problemă prin furnizarea unei zone mari de parcare în fața vilei noastre, pentru cei care vin la noi cu mașina proprie. De asemenea, în districtul vecin, există doar o stație de benzină și se află la 50 de metri de noi. În cadrul vilei există o recepție, unde, gazdele amabile sunt la dispoziție pentru orice tip de sfat sau asistență în timp ce în curte am furnizat un loc de joacă pentru cei mai tineri oaspeți, unde se pot juca în deplină siguranță.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: ellieappartments@yahoo.com
Fetsis Apartments
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : info@fetsisapartments.gr
Telefon : +30 26450 97487
Website : www.lefkada-fetsis-apartments.gr
   
      În orașul Agios Nikitas pe insula Lefkada, am făcut pentru dumneavoastră, complexul de apartamente Fetsis format din 7 apartamente magnifice, unde veți avea cu siguranță vacanța de vară din vise. Vila a fost proiectată în conformitate cu formele locale, tradiționale arhitecturale și constă din trei apartamente la parter și patru la primul etaj. Acestea au toate intrări separate și sunt complet independente.

      Fiecare apartament este compus din două dormitoare, independente una de alta bucătărie complet utilată și o baie. Există un balcon mare, cu o vedere magnifică la Marea Ionică. Zona din jurul vilei este ideală pentru distracție și pentru copii, este complet sigură deoarece este departe de autovehicule și motociclete iar cei mai mari aici pot arunca o petrecere cu grătarul care este la dispoziția dumneavoastră.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 70 € şi 130 € !
Idilla Villas Lefkada
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : info@idillivillas.gr
Telefon : +30 210 807 25 93
Website : www.idillivillas.gr
   
        Vilele Idilli Lefkada se întind pe 7 proprietăți excepționale unde există, printre altele, piscinemari private, toate acestea pe marginea stațiunii fermecătoareAgios Nikitas pe coasta frumoasei insule Lefkada. Vilele sunt situate pe  diferite niveluri (aspect scară), pe un dealul stâncos, deasupra stațiunii Agios Nikitas, astfel încât fiecare are o vedere uimitoare la mare. Fiecare are o grădină privată mare, frumos amenajată.
 
        Un mediu natural pașnic și liniștit este primul lucru pe care-l veți observa aici, iar distanța de la centrul Agios Nikitas nu este mare, astfel încât acolo se ajunge rapid și ușor, doar câteva minute de mers pe jos. Aici veți găsi o mare selecție de magazine, baruri și taverne, unde vă puteți relaxa în timp ce savurați specialitățile locale, precum  și viața de noapte, care nu este atât de impetuos. Prin urmare, Agios Nikitas este locul perfect pentru cupluri și familii care caută o vacanță relaxantă în timpul verii, iar vilele noastre Idilli oferi comoditate și confort pentru o atmosfera perfectă.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 140 € şi 420 € !
Ionian Villas Lefkas
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : grapelena@yahoo.gr
Telefon : +30 6946 566469
Website : www.ionianvillas-lefkas.gr
   
        Complexul de vile Ionian Villas Lefkas este așezat într-o vale minunată plină cu verdeață pe coasta de vest a insulei Lefkada, într-o împrejurime naturală, la doar câteva minute cu mașina de plaja lungă din nisip Kathisma și la doar cinci minute de centrul localității tradiționale și pitorești Agios Nikitas. Două vile moderne și separate cu trei etaje sunt aranjate în așa fel ca să poată oferi comformitate maximă, de un lux modest celora care au dorința să vină pe una dintre cele mai frumoase insule grecești – Lefkada.

        Așanumita zonă ”siggis” se găsește în partea de nord-vest a insulei, unde se găsește și complexul nostru, este cunoscută după multe fenomene naturale interesante, vederi panoramice pitorești, stânci abrupte, golfuri pietroase și desigur după plajele foarte atrăgătoare și frumoase. Persoanele aventuriere aici vor găsi paradisul lor, iar cei care doresc doar relaxare și vederi frumoase vor fi foarte mulțumiți.

 
Informații în legătură cu prețurile și termenele libere ne contactați la: grapelena@yahoo.gr
Pension Mistral
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : mistral.lefkada@hotmail.com
Telefon : +30 26 450 97379
Website : www.enjoygreece.net
   
        Pension Mistral este o vilă foarte frumos decorată, constând din 14 studiouri, cu o capacitate de 2 până la 4 persoane. Este situată pe coasta de nord-vest a insulei Lefkada, într-o staţiune mică, dar fermecătoare, Agios Nikitas. Fie călătorie de familie sau un cuplu sau într-un grup, cazarea noastră vă va satisface toate nevoile dvs. Studiourile de familie se află la parter, astfel încât copiii mici pot să se joace liber în grădina noastră, în timp ce studiourile la primul şi al doilea etaj sunt rezervați pentru două persoane şi au terase spaţioase cu un set de scaune în aer liber. Toate studiourile sunt curăţate zilnic, prosoapele sunt schimbate de trei ori, iar lenjeria de pat de 2 ori pe săptămână.

         Vila se află la aproximativ 100 de metri de la mare și plajele frumoase și la 100 de metri de la promenada principală. Plaja este de pietriş (pietricele) şi foarte curată, unde marea este de un albastru de turcoaz. Indiferent că staţiunea Agios Nikitas se află pe partea deluroasă și muntoasă de vest a insulei, oraşul este uşor accesibil prin șoseaua excelentă şi întotdeauna se poate găsi loc pentru parcare. Pe strada principală se află toate tavernele, restaurantele, barurile şi alte magazine turistice şi aceasta merge direct la plajă. Totul este foarte aproape, deci, dacă nu doriți să mergeți la alte plaje, mașina nu va fi necesară.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : mistral.lefkada@hotmail.com
Santa Maria Rooms
Lefkada - Agios Nikitas
Contact mail : perdikarim@hotmail.com
Telefon : +30 26450 97035
Website : www.santamariarooms.blogspot.gr
   
        La doar 2 km de centrul celei mai cunoscute stațiuni de vacanță din Lefkada se află complexul nostru de apartamente Santa Maria. Malul vestic al Lefkadei este cunoscut după cele mai frumoase plaje nu doar de pe insulă ci și din întreagul peisaj mediteranean. În apropiere de apartamentele noastre sunt situate plajele Kathisma (la doar 5 minute cu mașina), Milos, Porto Katsiki (30 km), Egremni. Orașul principal Lefkas se găsește în aproapiere (13 km), astfel că toate conținuturile stațiunii vă sunt accesibile.

        Curtea complexului este largă, cu multe specii de arbori și flori. Aici puteți să petreceți momente de relaxare într-o atmosferă naturală și idilică. Toți oaspeții noștri care vin cu mașina vor avea asigurate locuri de parcare.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: perdikarim@hotmail.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE