Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Halkidiki continental , Amouliani :

 
 
 
Gemeli
Halkidiki continental - Amouliani
Contact mail : trigonaki@gmail.com
Telefon : +30 6977 679636
Website : www.gemeli.gr
   
        Ammouliani este singura insula locuita din Halkidiki și este situată între a doua și a treia peninsulă (sau deget) adică Sithonia și Muntele Athos. Chiar pe această perlă mică naturală este situat complexul nostru de cazare Gemeli. Complexul a fost construit pe pantele domoale ale celui mai înalt vârf al insulei, al cărei altitudine este de aproximativ 60 de metri deasupra nivelului mării. Vila Gemeli dispune de 14 camere în total, 10 camere cu două paturi și 4 camere cu trei paturi. Oaspeții noștri vor avea posibilitatea de a se bucura de frumoasa priveliște a golfului Siggitiko și a Muntelui Sfânt, iar de la terasa veți avea vederi la luminoasa Mare Egee și  la sunetul inevitabil al pescărușiilor grațioși.

        Gemeli vila a fost construită pe o suprafață de 4,5 hectare de grădini frumos amenajate. Copaci și flori diverse împodobesc această oază de pace, desigur, cu ciripitul păsărilor. Există un număr mare de specii de trandafir, iasomie, precum și alte plante mediteraneene, care dă un gust real al acestui loc special. Suntem situați la doar 400 de metri de mare și 1,5 de la cea mai frumoasă plajă de pe această mică insulă. Pe apus de soare nu trebuie să cheltuim cuvintele. Dacă vă decideți să ne vizitați veți experimenta o vacanță de neuitat.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : trigonaki@gmail.com
Helianthus Guesthouse
Halkidiki continental - Amouliani
Contact mail : info@helianthus.gr
Telefon : +30 23 770 51155
Website : www.helianthus.gr
   
        Complexul Helianthus Guesthouse a fost finalizat în august 2009 şi este situat pe Amouliani, singura insulă locuită în regiunea Halkidiki. Bucuraţi-vă de ospitalitatea tradiţională grecească, atmosfera prietenoasă şi de serviciu maxim care vine de la noi întotdeauna cu un zâmbet. În pansionul Helianthus oaspeţii sunt întotdeauna o prioritate.

        Pansionul este construit într-un stil care este tipic pentru regiunea din apropierea Muntelui Athos, o combinaţie de lemn şi de piatră, este caracterizat prin arhitectura tradiţională combinată cu facilităţi moderne, cu atenţie la fiecare detaliu.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 50 € şi 120 € !
Kalntera Rooms
Halkidiki continental - Amouliani
Contact mail : info@kalntera.com
Telefon : +30 23770 510 58
Website : www.kalntera.com
   
        Complexul Kalntera Rooms este construit pe țărmul unei foarte frumoase insule, Ammouliani și are ieșire directă la plajă, care se găsește la doar 50 m distanță de complex. De aici veți ajunge foarte repede până  în port cât și la alte conținuturi de pe insulă.

        Interiorul modern și marea funcționalitate a apartamentelor și camerelor cât și materialul ecologic din care este construit complexului Kalntera, dă senzația de siguranță și liniște cumplită pentru odihnă și relaxare. Grădina complexului Kalntera Rooms este un loc ideal pentru distracție în companie cu persoanele dragi, aici se poate soarbe cafeaua de dimineața sau de dupa masă deoarece de aici se poate vedea albastrul Mării Egeea care înconjurează insula Ammouliani – unica insulă colonizată din Peninsula Ammouliani. Aici se găsește și piscina  cu șezlonguri și umbrele care sunt rezervate pentru oaspeții noștri, iar pentru toți care vin la noi sunt rezervate locuri de parcare la umbră.

 
Pentru orice fel de informații în legătură cu prețurile și cu termenele libere, puteți să ne contactați la: info@kalntera.com
Pansion Zefyros
Halkidiki continental - Amouliani
Contact mail : info@zefyros.com
Telefon : +30 23 770 51116
Website : www.zefyros.com
   
        Amouliani este o insulă în centrul Macedoniei cu populație permanentă cu 600 de oameni se întinde  pe 4,5 metri kvadrați, complet este înconjurată de copacii de măslini. Amouliani este situat în golful Muntelui Sfânt, legătura cu țărmul este prin traiect care leagă Amouliania și Tiripitia. Distanța de Thessalonica este la 130 kilometri.

        Zefyros este nou, făcut în spiritul tradițional situat pe insula Amouliani. Casa este la etaj cu arcuri,  zidită cu piatră maro și lemn, valorează pentru cazare cu trei stele. Plaja ceea mai apropiată ( Petrotalasa) este la numai 25 de metri  îndepărtată, dar la 35 de metri este  o altă plajă nisipoasă mai mică.  În cazarea Zafyros toate camerele au de pe balcon privire uimitoare la mare. La parterul casei se află barul și terpezaria.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 30 € şi 80 € !
Villa Chara
Halkidiki continental - Amouliani
Contact mail : info@villachara.com
Telefon : +30 69 446 202 58
Website : www.villachara.com
   
        Vila Chara este situată pe o mică insulă, Amouliani, situată între degetele al doilea și al treilea ale peninsulei Halkidiki din nordul Greciei. Amouliani este unica insulă din Macedonia Centrală, acoperă o suprafață de 4,5 kilometri pătrați și este complet înconjurat de plantații de măslini. Amouliani este situat în Golful Muntelui Athos, este legată de continent cu un feribot care ruleaza între Amouliani și Tripiti. Distanța de la Salonic este aproximativ 130 de kilometri.

        Vila Chara este confortabil ascunsă între munți și mare. Acesta este la doar 10 metri de apele cristaline ale Mării Egee și are o vedere frumoasă la munții de pe Muntele Athos. Plaje unice și minunate de nisip de pe insulă sunt o poveste în sine, puteți merge la unele excursii cu barca la Muntele Athos, care sunt organizate pe bază de zi cu zi.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : info@villachara.com
Xenonas Nostos
Halkidiki continental - Amouliani
Contact mail : info@xenonasnostos.com
Telefon : +30 69 4479 2729
Website : www.xenonasnostos.com
   
        Ammouliani este o mică insulă situată între degete al doilea şi al treilea din Halkidiki care farmecă la prima vedere orice vizitator, astfel acesta este locul unde oricine poate găsi o parte din ceea ce a visat şi toate acestea pe o suprafaţa de numai 4,5 km pătrați.

        La doar 50 de metri distanţă de portul insulei este situată casa tradiţională Nostos, care este disponibilă pentru inchiriat pe tot parcursul anului. Există patru camere care pot găzdui două persoane, există și un pat suplimentar pentru persoana a treia, apoi un studio care primeşte patru persoane şi un apartament spaţios pentru 5-6 persoane.

 
Pentru toate informaţiile privind prețul condiţiile și, la fel, termenii liberi ne contactati la adresa de email: info@xenonasnostos.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE