Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Sithonia , Vourvourou :

 
 
 
Apartments and Studios Litsa
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : info@apartments-panagi.com
Telefon : +30 23750 91061
Website : www.apartments-panagi.com
   
        În brațele fermecătoarei stițiuni Vourvourou, unde plajele magice se potrivesc perfect cu verdele nesfârșital muntelui Itamos, pe o proprietate frumoasă, care oferă oaspeților momente infinite de relaxare și odihnă adevărată, se află studiourile și apartamentele noastre, Litsa, cea mai buna alegere pentru o vacanță de familie de care ați visat de mult timp.

        În cadrul complexului există 8 apartamente și 2 studiouri, realizate și aranjate cu mare grijă, ținând cont de dorințele și nevoile clienților noștri. Toate studiourile și apartamentele sunt extrem de confortabile, complet echipate și oferă toate facilitățile necesare pentru o vacanță plăcută de familie.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: panagi@halkidiki.com
Apartments Evagelinos
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : apartmentsevagelinos@gmail.com
Telefon : +30 23 7509 1083
Website : www.evagelinos-apartments.gr
   
        În frumoasa stațiune Vourvourou, pe al doilea deget al Halkidiki-ului, Sithonia, înconjurat de o grădină verde, pe un teren de 6 ari, sunt situate apartamentele Evagelinos. La doar 2 minute de mers pe jos de complex se află plaja orașului, perfect pentru o vacanță de familie.

        Curtea este foarte spațioasă, verde și frumos amenajată. Există un loc pentru grătar, aici vă puteți bucura cu prietenii în timp ce pregătiți mâncare bună. De asemenea, vă punem la dispozitțe un loc de joacă pentru copii, unde se pot distra. Toți cei care vin la noi cu mașina proprie nu trebuie să-și facă griji pentru că avem o parcare mare pentru oaspeții vilei noastre. Complexul Evagelinoseste format din două clădiri și în total 11 apartamente, care sunt curate, ordonate și frumos decorate, toți oaspeții noștri au la dispoziție internet wireless, desigur, complet gratuit. Vă garantăm o vacanță liniștită, cu ospitalitate maximă în cazarea noastră.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : apartmentsevagelinos@gmail.com
Efi's Homes
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : info@efis-homes.gr
Telefon : +30 23123 18800
Website : www.efis-homes.gr
   
        În localitatea Vourvourou, una dintre cele mai frumoase destinații de pe Sithonia, se găsește complexul de vile independente Efi's Homes, așezate într-un adevărat paradis natural. La noi puteți cu siguranță să aveți momente prețioase de delectare  și relaxare împreună cu cei dragi, departe de aglomerație și de stress-ul vieții moderne de fiecare zi.

        Complexul cuprinde două construcții independente, înconjurate cu verdeață, pomi de măsline și grădini cu flori. Ambele case sunt bine aprovizionate. Aici se găsește o curte largă cu un colț pentru copii și loc de parcare pentru toți turiștii care vin cu mașina.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 50 € şi 90 € !
Filio Sonia Apartments
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : copy@filiosonia.gr
Telefon : +30 23750 91068
Website : www.filiosonia.gr
   
      În populara stațiune Vourvourou, situată în partea de est a degetului al doilea al peninsulei Halkidiki, Sitonija, la doar 150 de metri de la mare, se găsesc apartamentele şi studiourile Filio-Sonia. Acest complex foarte confortabil este situat într-o grădină idilică privată mare, unde ierburi cultivate, flori colorate și aromate şi copaci mari oferă momente perfecte de pace şi relaxare în timpul zilei în aer liber sub o umbră groasă. Aici puteţi avea o ceaşcă de cafea în timp ce copiii dvs. se joacă în partea grădinii anumită pentru ei. Dacă doriți divertisment la dispoziţie este grătarul pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare  după gustul dvs.

      Toți clienţii care vin cu mașinile lor, vor avea asigurat loc de parcare privată. Complexul Filio-Sonia este format din 14 locuinţe adică 13 studiouri și un apartament cu dormitor separat.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 25 € şi 60 € !
House Rena
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : rena@halkidiki.com
Telefon : +30 23750 91469
Website : House Rena
   
        House Rena se află în centrul localității Vourvourou, înconjurat de verdeaţă frumoasă şi grădini pe o suprafaţă de 6500 de metri pătraţi. Priveliștea pădurilor din Sithonia este unică.Plaja este la 150 de metri distanţă de vilă.Complexul este format din apartamente spaţioase la parter cu una şi două camere care pot caza 4 sau 5 persoane. Acestea au bucătărie complet utilată, baie cu cabină de duş, TV prin satelit, aer condiţionat şi o verandă mare la faţă şi spate.

        În apropiere sunt terenuri de tenis, fotbal, baschet, teren de joacă pentru copii, parcare privată şi spaţiu pentru grill. De asemenea, există supermarketuri, restaurante, taverne, cafenele, chioşcuri ... Distanţa de la Salonic este de 120 km (prin Nea Moudania - Nikiti).

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 45 € şi 80 € !
Ioannis Appartamenti
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : ioannisapartamenti@gmail.com
Telefon : +30 69 446 90 633
Website : Ioannis Appartamenti
   
        Apartamentele Ioannis sunt situate într-o localitate frumoasă Vourvourou, pe degetul al doilea al peninsulei Halkidiki - Sithonia, bine cunoscută pentru peisajele sale magice şi plaje fantastice cu nisip. Cea mai apropiată plajă este situată la doar două minute de mers pe jos de la apartamente. Complexul constă din 6 apartamente frumos mobilate şi confortabile, fiecare ideal pentru fimilie de patru membrii. Există, de asemenea, posibilitatea de a adăuga un pat suplimentar mic pentru încă un copil.

        În grădina noastră îngrădită există o zonă care este concepută ca loc de joacă pentru copii, există și un loc pentru grătar cu mese şi scaune, unde vă puteţi relaxa și bucura sau să luați masa. În cadrul vilei se află un spaţiu de parcare privat astfel încât puteţi liber să veniți cu mașina dvs. și aici puteți să o lăsați în siguranță iar la o distanţă scurtă există supermarketuri, restaurante, pizzerii, staţie de autobuz şi alte facilităţi de care aţi putea avea nevoie în vacanța de vară.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 65 € !
Lazaros & Elena’s Studios
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : mariannebouras@yahoo.gr
Telefon : +30 6945 411 779
Website : www.lazaros-studios.gr
   
      Bine aţi venit la vilele Lazaros Apartments & Studios și Elena’s Studios. Ambele vile sunt foarte confortabile şi moderne, situate în centrul orașului Vourvoutou, o staţiune fermecătoare pe degetul al doilea al peninsulei Halkidiki, celebru pentru o vacanţă liniştită şi relaxantă. Lagună marină cu apă de adâncime mică şi plaje mici, sunt ideale pentru copii şi adulţi care doresc să se stropească în timpul zilei şi pentru cei care nu le place să călătorească mult timp la plajă.

      Cazare noastra este situată lângă plajă şi este un ideal "de bază" pentru a explora întreaga Halkidiki. Datorită poziţiei sale bune puteţi cu uşurinţă ajunge la orice oraş din acest paradis natural. În acelaşi timp, cazarea noastră vă va oferi pace şi linişte şi un mediu prietenos care este esenţial pentru relaxare şi predare la farmecele de vară şi ale naturii.

 
Pentru toate informaţiile în legătură cu prețurile și terminele libere ne puteţi contacta pe e-mail : mariannebouras@yahoo.gr
Lofos Vourvourou
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : info@lofosvourvourou.gr
Telefon : +30 69 490 60 210
Website : www.lofosvourvourou.gr
   
      Vila Lofos Vourvourou este situată în frumoasa stațiune Vourvourou pe peninsula Sithonia (cel de-al doilea deget) în regiunea Halkidiki. Acesta este un punct de plecare ideal pentru iubitorii de natură şi de mare fiindcă veți aveți posibilitatea de a ajunge ușor la un număr mare de plaje şi multe oraşe interesante în întreaga regiune. Suntem aproape de centrul stațiunii unde sunt un număr mare de restaurante, cafenele, magazine şi pieţe de desfacere pentru cumpărături, dar destul de departe pe care vă puteţi bucura de o vacanţă liniştită şi relaxantă.

      Vourvourou este situat la 110 km de la Salonic la el şi puteţi ajunge repede. De la cazarea noastră veti avea vederi panoramice ale albastrului turcoaz al Mării Egee şi insulele Diaporos, una dintre cele mai fermecătoare părți din Halkidiki. În apropiere este numărul mare de plaje de nisip şi păduri de pin inevitabile. Vă puteţi bâlbâi în condiţii de siguranţă, alpinism, merge în plimbări lungi în natură şi pur şi simplu să vă bucuraţi de acest paradis natural.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 100 € !
Sea Kayak Halkidiki
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : seakayakhalkidiki@gmail.com
Telefon : +30 694 523 5686
Website : www.seakayakhalkidiki.gr
   
        Sea Kayak Halkidiki este situat pe al doilea deget al peninsulei verde Halkidiki, Sithonia, în stațiunea frumoasa Vourvourou. Întreaga regiune oferă o combinație unică de mare, cu munți acoperiți cu păduri dese și 9 insule mici unice vizibile de pe plaja Vourvourou-ului, ceea ce-l face o destinație ideală pentru vacanțele de vară.

        Sea Kayak Halkidiki oferă excursii zilnice ghidate, începând din luna mai până la sfârșitul lunii octombrie. Aceste excursii oferă oportunitatea perfectă de a vâsliipe apele albastre de cristal clar în jurul insulei Diaporos, cea mai mare dintre cele 9 insule care sunt situate vizavi de golf. Aici puteți înota și scufunda în cele mai frumoase plaje ale Halkidiki-ului, cum ar fii Krifto, Mirsini și Galazia Nera.

 
Pentru mai multe informații contactați-ne pe e-mail: seakayakhalkidiki@gmail.com sau alex.trylex@hotmail.com
Servetas Apartments
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : servetasapartments@hotmail.com
Telefon : +30 23750 91305
Website : www.servetas-apartments.gr
   
      Apartamentele Servetas se află în localitatea Vourvourou, una dintre cele mai populare staţiuni de vară din cel de-al doilea deget de Halkidiki, Sithonia. Acest complex este format dintr-un total de 5 apartamente spaţioase, frumos decorate şi mobilate, care sunt ideale pentru cazare de familie la fel de confortabil poate găzdui 4 persoane.

      Mediul şi locaţia complexului sunt ideale pentru o vacanţă liniştită şi relaxantă. Aici dominează vegetaţia naturală, în special frumoasele dealuri din spatele vilei, care sunt acoperite cu pădure de pin-vesnic verde, în timp ce pe de altă parte numai 100 de metri de apartamente aveți acces la Marea Egee de turcoaz. O plimbare lentă, scurtă vă va duce la plajă, care este de nisip şi oferă numeroase facilitati, cum ar fi scaune şi umbrele, cafenele şi taverne, în timp ce apa este de mică adâncime aici, perfect pentru copii.

 
Pentru toate informaţiile în legătură cu prețurile și terminele libere ne puteţi contacta pe e-mail : servetasapartments@hotmail.com
Stamos Apartments and Studios
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : stamos@halkidiki.com
Telefon : +30 237 509 1084
Website : www.stamos-studios.gr
   
        Bine aţi venit în staţiunea minunată şi fermecătoare Vourvourou, înconjurată de natura extraordinară şi fermecătoare. Suntem situați pe o peninsulă care poartă numele Sithonia, şi este, de asemenea, cunoscută ca și al doilea deget al celebrei regiuni Halkidiki. Vila noastra Stamos Apartmants and Studios este situată la 20 de metri de mare şi are vederi frumoase la insula Diaporos. Căldura şi ospitalitatea gazdelor se subînțelege, iar locaţia va garanta o vacanţă liniştită şi lipsită de griji.

        Vila este înconjurată de o grădină verde spaţioasă, şi imediat în faţa ei se afla o plajă de nisip, cu umbrele şi şezlonguri. Apa plajei clară de cristal a Vourvourou-ului va apela la toate vârstele, în special a copiilor. În cadrul complexului, este o parcare privată şi un loc special pentru grătar, pentru toţi gurmanzi. Vila este echipată într-un mod în care și persoanele cu handicap pot avea un acces uşor la toate facilităţile.

 
Pentru toate informaţiile privind prețul condiţiile și, la fel, termenii liberi ne contactati la adresa de email: stamos@halkidiki.com
Studio Anna
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : info@studioanna.gr
Telefon : +30 23 750 915 17
Website : www.studioanna.gr
   
        Villa Studios Anna este situată în Sithonia (al doilea deget al peninsulei Halkidiki), în orașul Vourvourou, un loc renumit pentru natura sa intactă, la doar 100 de metri de mare. Vila are 24 de studiouri şi acoperă o suprafaţă de 14000 de metri pătraţi. La noi oaspeţii din Serbia sunt întotdeauna bineveniți şi se vor bucura cu siguranță de o atmosferă prietenoasă şi relaxantă. Personalul prietenos va face totul pentru ca vacanța dumneavoastră să rămână în memorie bună. Orașul Vourvourou este popular, cu turiștii, nu doar din cauza naturii neatinse ci și pentru ospitalitatea populaţiei locale.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 50 € şi 80 € !
Studios Zisios
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : info@zisios.net
Telefon : +30 23 750 910 34
Website : www.zisios.net
   
        Undeva între măslini și minunata mare a stațiunii Vourvourou, la numai 500 de metri de plaja Kounia, locul său sub soarele cald  al peninsulei Halkidiki a găsit un complex modern cu numele de Studios Zisios. Până la centrul statiunii Vourvourou există aproximativ 2 km, plaja celebră cu nisip alb, Karidi, este la 3 km distanță de complexul noastru, iar în jur, la 500 de metri distanță vă stau la dispoziția Dvs. cafenele, restaurante și magazine.

        În curtea frumos amenajată a complexului Studios Zisis există destul spatiu pentru pentru copii unde puteți să-i lăsați fără grijă, aici au legănușuri, precum și unele jucarii de plastic, cum ar fi toboganuri, cărucioare și multe altele. În acest timp, părinții se pot bucura de umbrele, copiii sunt tot timpul cu ei și, în același timp pot savura băuturile lor preferate la umbră. Aici există și un grătar zidit, care se poate folosi pentru prepararea mâncărilor preferate.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului închiriază apartamentul, preţul este între 30 € şi 60 € !
Top studios
Sithonia - Vourvourou
Contact mail : info@topstudios.gr
Telefon : +30 6947 843423
Website : www.topstudios.gr
   
        Top Studio și Pizza Top este situat la 4 km de la intrarea în Vourvourou, la o distanţă de câţiva metri de aşezare, care a fost fondat de către profesori de la Universitatea Aristotel din Salonic, pe drumul spre plaja Karidi. În apropiere se află un mic supermarket, o staţie de autobuz, restaurante şi cafeuri.

        Vila constă din 17 studiouri (cu două, trei şi patru paturi) şi două apartamente cu patru paturi care au două camere, living şi dormitor. Toate camerele au un rang de trei stele şi sunt separate în două clădiri separate.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 30 € şi 90 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE