Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Lefkada , Perigiali :

 
 
 
Bella Vista
Lefkada - Perigiali
Contact mail : info@bella-vista.gr
Telefon : +30 26450 92650
Website : www.bella-vista.gr
   
        Hotelul de lux cu apartamente Bella Vista este situat în loc alitatea mică, Perigiali, un loc de o frumusețe naturală unică, care este la doasr câteva minute de stațiunea cosmopolită Nidri. Perigiali este un oraș turistic mic de pe coasta de est a insulei Lefkada, situat pe panta unui munte, caracterizat, în primul rând, cu vederi fantastice la insulele verzi din apropiere numite Prigiponisa (Scorpion, Madouri, Meganasi, Sparti, Scorpidi, Heloni) și, desigur, frumoasa Marea Ionică de turcoaz.

        Complexul nostru, cu studiouri și apartamente frumos decorate și mobilate cu gust promite o vacanță de neuitat în Lefkada. De la balconul hotelului Bella Vista, oaspeții noștri se pot bucura de vedere magicea insulelor din apropiere, natura verde fără sfârșit și, desigur, marea verzui-albastruie, care devine de o culoare argintie pe timp de noapte, atunci când luna strălucește. Hotelul este format din 15 unități de cazare, are recepție, hol cu ​​televizor mare, este complet acoperit cu o rețea Wi-Fi. Curtea este mare și plină de verdeață. Există spațiu de parcare privat pentru cei care vin cu mașina proprie la noi, iar pentru pentru cei mai tineri am asigurat leagăne. De asemenea, există mese și scaune, și într-o atmosferă calmă și relaxată puteți servi micul dejun, masa de prânz, o cafea sau o băutură rece.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: info@bella-vista.gr
Oasis Hotel
Lefkada - Perigiali
Contact mail : lefkadaoasis@gmail.com
Telefon : +30 26450 92694
Website : www.lefkadaoasis.gr
   
        Bine aţi venit la Hotel Oasis, care, cu mare succes, găzduieşte turişti din întreaga lume începând din anul 1990. Suntem situaţi in frumoasa stațiune Perigiali, în apropierea oraşului Nydri şi avem acces direct la mare, cu vederi magnifice ale insulei Skorpio, proprietatea familiei Aristotel Onassis. Vă oferim o cazare foarte confortabilă într-un mediu primitor şi o atmosferă prietenoasă.

        Hotel Oasis are în total 24 camere de diferite tipuri, astfel încât vor fi disponibile camere cu două, trei și patru paturi și două apartamente cu două camere. Oaspeţilor noştri vor fi disponibile și sala de micul dejun, bar, recepție, piscina, seif, iar dacă veniți  cu mașina dvs. vom furniza şi parcarea.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : lefkadaoasis@gmail.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE