Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Kassandra , Siviri :

 
 
 
By the sea
Kassandra - Siviri
Contact mail : info@bythesea.gr
Telefon : +30 23740 23500
Website : http://www.bythesea.gr
   
        Apartmanele de închiriere  By the sea sau Para Tin Alos se află în Siviriju, numai 30 de metri de la plajă,înconjurate de grădini particulare verzi. În total există 13 de apartamente ( unele apartamente sunt cu doua camere iar altele sunt  studii), care sunt capabili de a primi de la 3 până la 8 persoane și există o bucătărie complet echipată, uscător de păr,televizor, aer condiționat, seif ,filter pentru cafea si balcon sau verandă. La cerere se poate oferi un pătuț. Avem parcare particulară și recepție. Curățenie în cameră se face la fiecare 2-3 zile. La dispoziția clienților ,, este, de asemenea internet wireless gratuit.

        Există 4 tipuri de apartamente și se află la parter,la primul și al doilea etaj. La parter există două apartmane care pot găzdui  4+1 persoane, iar al doilea de la 6 pînă la 8 persoane. Primul etaj este un  apartament pentru trei persoane, dar la al doilea etaj la fel unul care poate găzdui 4 sau 5 persoane.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 120 € !
Zefyros Hotel Apartments
Kassandra - Siviri
Contact mail : jimammos@hotmail.com
Telefon : +30 23740 23 933
Website : www.zefyroshotel.gr
   
        Zefiros Hotel Apartments este un complex nou construit de studiouri și apartamente, care constă din trei clădiri separate, situat în apropierea orașului de litoral Siviri, pe primul deget al Halkidiki-ului, Kassandra. Complexul este format din 31 de studiouri și 17 apartamente cu vederi fantastice laalbastrul frumos al Mării Egee.

        Bucurați-vă de băuturi răcoritoare, cafea și alte băuturi în Ammos Lounge & Beach Bar-ul nostru, de asemenea, vizitați și Peinammos Snacking & Refreshing Spot, unde vă oferim micul dejun, sandwich-uri, napolitane, înghețată și alte deserturi. Bucurați-vă de vacanțăla noi și petreceți o vară fantastică.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: jimammos@hotmail.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE