Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Kassandra , Hanioti :

 
 
 
Neria Summer Houses
Kassandra - Hanioti
Contact mail : info@neria-chanioti.gr
Telefon : +30 69 866 35 781
Website : www.neria-chanioti.gr
   
        Bine ați venit în complexul de vile de închiriat Neria Summer Houses din Hanioti situate pe o locație ideală, în una din cele mai cunoscute stațiuni de pe Halkidiki. Aceste case oferă condiții minunate pentru odihnă în sânul familiei, într-o ambianță naturalăminunată, cu acces ușor la toate conținuturile interesante din împrejurime.

        Dacă veniți cu familia sau în compania prietenilor, ne vom strădui ca zilele pe care le veți petrece în complexul nostru să fie cât mai plăcute și să duceți cu voi acasă cele mai frumoase amintiri și dorința ca într-o zi să reveniți aici și să fiți din nou oaspeții noștri. În cadrul acestui complex există două vile separate (fiecare conține două apartamente) și grădina care le înconjoară. În anul 2013 toate aceste apartamente au foat adaptate pentru ca să fie mai convenabile oaspeților și să poată satisface toate cerințele moderne în privința conținutului și confortului. La fel, grădinile din jurul vilelor sunt reamenajate oferind astfel liniște și relaxare în mijlocul naturii iar celor mai tineri oaspeți un joc lipsit de griji.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 55 € şi 75 € !
Villa Ethra
Kassandra - Hanioti
Contact mail : tedig.trade@gmail.com
Telefon : +30 23740 53 774
Website : Villa Ethra
   
        La 2 kilometri de renumita staţiune Hanioti, pe Kassandra, primul braț al peninsulei Halkidiki, aproape pe marginea plajei de nisip (la doar 20 de metri de mare), este situată vila Ethra care are în ofertă 3 apartamente pentru 4 persoane.

        Apartamentele sunt bine dotate, decorate cu bun gust şi oferă cazare confortabilă. Sunt ideali pentru familiile cu copii şi grupuri de prieteni care doresc împreună să-și petreacă vacanţa de vară. Marketuri, magazine de suveniruri şi alte magazine sunt la aproximativ 50 de metri de complex, care are şi o grădină frumos amenajată perfectă pentru odihnă şi relaxare. Există și un spaţiu prevăzut pentru grătar şi parcare privată.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 90 € !
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE