Prima
Apartmane
Vile
Hotele
Contact
 
     
GĂSIŢI APARTAMENT
GĂSIŢI HOTEL/VILĂ

Alegeţi destinaţia

 

REKLAME
 
 
 

 Thassos , Potos :

 
 
 
d&d Holiday Studios
Thassos - Potos
Contact mail : dkomlikis@gmail.com
Telefon : +30 25 93 05 1007
Website : www.d-dholidaystudios.com
   
        Holiday Studios este situat în staţiunea Potos, o dată un sat de pescari, iar acum o staţiune celebră pe frumoasa insulă Thassos.Vila este situată pe promenadă, apropierea portului mic şi are 3 apartamente spaţioase, care pot găzdui până la 5 persoane.Cazarea este ideală atât pentru familii ca şi  pentru cupluri. De la balcon vă veţi bucura de panorama de mare de smarald sclipitor şi apusuri de soare peste Limenaria.

        În apropiere este un număr mare de taverne, baruri şi magazine. În ciuda faptului că studiorile sunt aproape în centrul Potos-ului, pentru că are o bună izolare a zgomotului şi veţi putea să vă relaxaţi în pace. Plaja Potos este foarte lungă şi curată şi este practic chiar în faţa uşii de la intrare.Vila este operaţională pe tot parcursul anului, iar pentru lunile mai, iunie şi septembrie, şi pentru întreaga perioadă de iarnă, avem preţuri speciale şi foarte bine. Proprietarii, Dimitri şi Dora Komliki sunt competenţi în limba engleză şi nu va avea probleme de comunicare.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: dkomlikis@gmail.com
Doukas Studios
Thassos - Potos
Contact mail : info@studios-doukas.gr
Telefon : +30 25930 51925
Website : www.studios-doukas.gr
   
        Doukas Studios se află într-o parte liniştită a oraşului Potos, renumita staţiune pe frumoasa insulă Thassos. Suntem situați la doar 300 de metri de la centrul Potosului şi 350 de metri de la plaja frumoasă.Vila este foarte confortabilă şi modern echipată, astfel încât să aveţi tot ce aveţi nevoie pentru o vacanţă lipsită de griji şi relaxantă lângă Marea Egee turcoaz.

        Vila are o grădină frumos decorată şi proiectată copiii  unde ei se pot juca fără teamă că ceva se va întâmpla cu ei. Gurmanzi şi iubitori de produse alimentare de calitate vor putea să se bucure, deoarece am pregătit pentru ei o parte specială a curtei, unde există un loc pentru grătar. Dacă veniți cu maşina, vă va fi asigurată şi parcarea. Fiindcă Doukas Studios vilă condusă de familie, vom face tot posibilul pentru a vă întâmpina cât de bine posibil şi pentru a vă simţi ca acasă la noi într-o atmosferă prietenoasă şi cordială.

 
Pentru informaţii privind preţul şi termenii liberi ne contactaţi la adresa de email: info@studios-doukas.gr
Lampiris Studios
Thassos - Potos
Contact mail : lampiristasos@yahoo.gr
Telefon : +30 69 361 351 69
Website : Thassos studios
   
        În centrul cosmopolitului Potos, la doar câţiva metri de la intersecţia principală şi la 100 metri de la mare, este situată vila Lampiris Studios, care a fost creată exclusiv pentru o vacanţă lipsită de griji şi relaxantă. Vila a fost complet renovată în 2009 şi are şapte studiouri şi două camere. Fiecare cameră este modern echipată şi adaptată pentru un sejur cât mai placut și confortabil al clienţilor noştri dragi.

        Grădina vilei este mică dar bine organizată, astfel încât la dispoziție aveţi un loc pentru grătar, iar cărţi sau alte jocuri de masă puteți juca pe masa sub umbra viţei de vie. Dacă sunteţi tipul de persoană care nu-i place să conducă până la plajă, ci doar să i-a „prosopelul în mână” şi să meargă pe jos 80 de metri până la plaja frumoasă din Potos, atunci această cazare este potrivită pentru dvs. Desigur, pentru a face vacanța dvs. cât mai frumoasă, semnificativă şi impresionantă, familia Lampiris va fi întotdeauna disponibilă. Dacă aveţi nevoie de sfaturi, informații sau organizarea excursiilor nu ezitaţi să îi contactaţi.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 25 € şi 60 € !
Mythos Bungalows
Thassos - Potos
Contact mail : info@mythos-bungalows.gr
Telefon : +30 25930 51131
Website : www.mythos-bungalows.gr
   
        Vă urăm un bun venit în Mythos Bungalows, un loc unde veți petrece momente de neuitat și de experiențe unice, care vor face vacanta dumneavoastră magică. Respirați aerul proaspăt de munte și mirosul plajelor stațiunii Potos, simțiți liniștea de măslini și vă bucurați ascultând armonia valurilor și vederi ale cerului înstelat, în nopțile calme de vară. Am fi onorați să fim gazdele dumneavoastră și vom fi bucuroși să vă oferim ospitalitatea tradițională grecească. Suntem încrezători că vă veți bucura de complexul nostru, că veți pleca fericitți și zâmbitori, iar noi vă vom aștepta cu nerăbdare anul viitor.

        Complexul Mythos Bungalows este situat la 550m de centrul stațiunii Potos de pe insula Thassos. Complexul a fost construit în partea de est a plajei de o lungime de 2 km și este locul perfect pentru a vă relaxa toate simțurile. Înconjurat de măslini, vechi de 1000 de ani, oferă condiții ideale pentru o evadare din presiunea de zi cu zi și de stres. Mythos Bungalows oferă cazare în 10 studiouri noi, complet echipate, apartamente și bungalouri.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : info@mythos-bungalows.gr
Pension Ageri
Thassos - Potos
Contact mail : ageri@thassos4outdoor.com
Telefon : +30 697 374 4140
Website : www.thassos4outdoor.com
   
        Bine ați venit pe Thassos, insula cea mai nordică a Marii Egee. Este consoderată cea mai verde insulă din Marea Egee. Muntele Ypsario (1206m), este bogat în păduri. Predomină cedru, castan, pin și stejar. Desigur, la altitudini mai mici predomină copaci de măslini, pini și platani care se completează cu plajele nesfârșite. Insula poate fi împărțită în două părți: nord și sud. Nordul are coasta mai abruptă decât cea de sud, care are plaje frumoase și lungi de nisip cu apă caldă. Toate frumusețile insulei în mod corect justifică numele mitologic al insulei, insula sirenelor.

        Familia noastră are o tradiție de sporturi montane (mountain bike, curse pe munte), de asemenea, suntem și organizatorii unei curse de moutain bike MTB THASSOS CUP. În fiecare zi organizăm excursii cu mountain bike, curse și plimbări montane. Vila noastră este deschisă pentru vizitatori pe tot parcursul anului și este situată în centrul orașului Potos, într-un cartier foarte liniștit. În apropiere sunt locuri de parcare publică unde vă puteți parca gratuit, de asemenea, în apropiere există brutării, supermarket-uri, magazine, farmacii și magazine de suveniruri.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : ageri@thassos4outdoor.com
Scandia Villas
Thassos - Potos
Contact mail : info@scandiavillas.com
Telefon : +30 6973 285617
Website : www.scandiavillas.com
   
        Bine ați venit în vilele Scandia, cazări nou construite situate într-o locație frumoasă, la doar 350 de metri de mare și la 10 minute de mers pe jos de stațiunea Potos, în partea de sud a insulei Thassos.

        Complexul Scandia constă din din trei vile (fiecare cu suprafața de 69 de metri pătrați), înconjurate de o grădină verde, undecopacii de măslini fac o umbră profundă. La noi vă veți bucura cu siguranță de pace și liniște, conținut de calitate și toate celelalte facilități care urmează turismului modern. Aici există două locuri de parcare pentru fiecare vilă, există și grătar și o bucătărie de vară în grădină. Vilele oferă comoditate și confort pentru cupluri și familii sau grupuri de prieteni care doresc să-și petreacă împreună vacanța de vară. Vizitați-ne, iar noi, în conformitate cu dorințele și nevoile dvs., vom face totul să experimentați o vacanță de vară minunată.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului închiriază apartamentul, preţul este între 60 € şi 100 € !
Studios Koula 2
Thassos - Potos
Contact mail : thomaipetros@gmail.com
Telefon : +30 210 66 14610
Website : Studios Koula 2
   
        Studios Koula 2 sunt situate în frumoasa stațiune Potosi în partea de sud a insulei verde Thassos. Acest complex mare constă din două studiouri care cu facilitățile sale pot găzdui până la 7 persoane. Aceasta este cazare perfectă de familie, dar și un grup mare de prieteni care pot la noi să se bucure de o vacanță de vară confortabilă.

        Locația studiului nostru este excelentă deoarece se află la doar 250 de metri de frumoasa plajă de nisip din Potos. În curtea complexului există grătar că toți oaspeții noștri pot folosi, există și locuri de parcare pentru cei care vin la noi cu mașina.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 55 € !
Studios Lotos
Thassos - Potos
Contact mail : nikos@studios-lotos.com
Telefon : +30 259 305 2616
Website : www.studios-lotos.com
   
        Studios Lotos este un complex de lux de familie nou unde gazdele sunt disponibile, sora și fratele Rita și Nikos. Lotos constă din 6 studiouri Nikos Corner și 6 studiouri Ritas Corner, situat în inima lui Potos pe insula Thassos. Lotos este situat pe unul dintre cele mai renumite părți din Thassos, iar gazdele aici, vă oferă ospitalitate caldă într-un cadru familial și o atmosferă relaxată, cu toate facilitățile necesare pe care studiourile le posedă.Casa este situata la doar 200 de metri de mare și la numai 50 de metri de centrul orașului Potos.

        Lotus este o combinație de lux modern și eleganță. Acest loc lasă o impresie de neuitat pe toți oaspeții. Cazarea este maxim de confortabilă în curte are piscină privată, unde vă puteți relaxa și bucura. Pur și simplu aici vă veți simți ca Ulise în Ithaca.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : nikos@studios-lotos.com
Velo Studios and Apartments
Thassos - Potos
Contact mail : info@velo-studios.com
Telefon : +30 25 930 52459
Website : www.velo-studios.com
   
        Complexul Studios and Apartments Velo este situat într-o zonă frumoasă în populara stațiune Potos, în sudul insulei verde Thassos. Construite cu grijă, studiourile și apartamentele oferă cazare confortabilă și de calitate într-o atmosferă caldă și prietenoasă de familie, inspirată de iubirea noastră a insulei Thassos și frumusețea ei. Aici, în studiourile și apartamentele Velo oferim momente unice de relaxare și odihnă, la doar 100 de metri de plajă orașului Potos și 300 de metri de cealaltă plajă frumoasă San Antonio.

        Accentul nostru cu privire la organizarea impecabilă, îngrijire maximăde curățenie și servicii, se pare chiar și cei mai pretențioși oaspețisă se simtă ca acasă. Complexul Velo este format din 8 unități de cazare, care pot găzdui de la cupluri până la familii mari sau grupuri de prieteni care doresc să-și petreacă vacanța de vară împreună. Toate acestea, cu un conținut de calitate și un confort maxim vă va face să petreceți momente minunate în vacanța de vară.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail: info@velo-studios.com
Villa Evi’s
Thassos - Potos
Contact mail : mantehos@otenet.gr
Telefon : +30 25930 51346
Website : www.villaevis.gr
   
      Villa Evi’s este situată în stațiunea Potos, una dintre cele mai romantice și cele mai frumoase stațiuni de pe insula Thassos. Vila este construită în conformitate cu arhitectura tradițională a insulei Thassos, este decorată cu o mulțime de gust, culori alb-albastru, care reflectă culoarea mării Egee, a cerului și plaje cu nisip perfect.

      Villa Evi’s oferă toate facilitățile necesare pentru a petrece o vacanță plăcută și relaxantă, este extrem de confortabilă și poate găzdui până la 6 persoane.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului închiriază apartamentul, preţul este între 30 € şi 80 € !
Villa Irida
Thassos - Potos
Contact mail : info@irida-villa.gr
Telefon : +30 25930 52774
Website : www.irida-villa.gr
   
        Vila Irida este situată la doar 150 de metri distanță de plaja orașului Potos, una dintre stațiunile cele mai vizitate și cele mai populare de pe insula Thassos. Complexul oferă studiouri confortabile, care se află într-o zonă liniștită a orașului, ideală pentru cei care caută liniște și relaxare, dar și lux și confort maxim.

        În jurul vilei există o grădină frumoasă unde vă puteți bucura cu familia sau prietenii dvs. atunci când nu sunteți pe plajă, există și spațiu de parcare pentru oaspeții noștri care vin cu mașina în Potos. Doar câteva minute de mers pe jos vă desparte de cea mai buna viata de noapte de pe întregul Thassos, în tavernele și cluburile din Potos, de asemenea, cu mașina sunt foarte aproapeunele dintre cele mai frumoase plaje de pe insulă care pur și simplu trebuie să levizitați.Vila dispune de un total de 9 studiouri care pot găzdui confortabil două, trei, sau chiar patru persoane.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 35 € şi 65 € !
Villa Kapahi Sea View Apartments
Thassos - Potos
Contact mail : info@beachotel-kapahi.gr
Telefon : +30 25930 51568
Website : www.apartmentsthassos.com
   
        Villa KAPAHI Sea View apartamentseste situată în frumoasalocalitate Potos, în partea de sud a insulei Thassos. Doar 5 minute de mers pe jos până la cea mai apropiată plajă San Antonio și toate celelalte facilități, magazine, restaurante, taverne sunt la câțiva pași de complexul nostru.

        Vila este înconjurată de o grădină frumoasă, cu o mulțime de verdeață, în cadrul complexului există 4 apartamente spațioase și decorate cu bun gust. Ele pot găzdui fără efort 2-5 persoane. De asemenea, oaspeții care vin la noi cu mașina proprie sau închiriază o mașinăîn timp ce sunt pe Thassos au la dispoziție spațiul nostru de parcare privat.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului şi numărul de persoane care închiriază apartamentul, preţul este între 45 € şi 165 € !
Villa Magic View
Thassos - Potos
Contact mail : vilamagicview@gmail.com
Telefon : +30 697 922 82 16
Website : Villa Magic View
   
        Villa Magic View se găsește în stațiunea populară Potos, în partea de sud a insulei Thassos. Locația vilei este minunată, aflându-se la doar 300 m de cea mai aproape plajă – San Antonio, aceeași distanță este și până la primele baruri, taverne și magazine alimentare, astfel că aveți la dispoziția dumneavoastră toate conținuturile necesare pentru o vacanță din vis.

        Locuri de parcare de care aveți nevoie se pot folosi fără taxă, astfel că toți oaspeții care vin cu mașina la vila Magic View nu trebuie să-și facă griji unde să-și lase mașina. La fel, grădina plină cu verdeață reprezintă un loc minunat pentru odihna ochilor, trupului și sufletului fiecăruia.

 
În dependenţă de săptămâna a sezonului închiriază apartamentul, preţul este între 25 € şi 95 € !
Villa Maria
Thassos - Potos
Contact mail : info@maria-villa.com
Telefon : +30 694 889 98 68
Website : www.maria-villa.com
   
        Bine ați venit pe Thassos cea mai nordic și una dintre cele mai „verzi” insule ale Mării Egee. Aceasta este o combinație frumoasă a apei de turcoaz și păduri pini care sunt situate chiar pe coastă. Spațiile de cazare ale Vilei Maria și Studios Lotos sunt foarte aproape, practic împart același teren, iar vila dispune de piscina proprie și un loc convenabil pentru grătar și petreceri cu prietenii.

        În Potos există multe taverne și restaurante, unde puteți gusta specialități locale delicioase. Plaja Potos este „plină de viață” atât în timpul zilei cât și în timpul nopții. De-a lungul plajei, există o serie de baruri, unde puteți lua o băutură, iar dacă sunteți pentru o viață de noapte mai nebună mergeți intr-unul din cluburile de noapte locale deschise până dimineață. În plus, Potos este și un loc liniștit și foarte convenabil pentru cei care doresc doar odihnă, este recomandat familiilor cu copii.

 
Pentru toate informacile în legătură cu prețurile și terminele libere contactațineți pe e-mail : info@maria-villa.com
 
 
 
OFERTĂ FIERBINTE
     
 
Idea Holiday
Halkidiki : Kasandra : Fourka

        Vila se întinde pe o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi şi are se află lângă o pădure frumoasă de pini.Îndepărtată doar 180 de metri de mare şi are o piscină, teren de joacă, loc pentru grătar şi parcare privată închisă.

Oferta speciala de la
24.05. - 03.06.2018:
Camera pentru 2 - 110 €;
Camera pentru 3 - 150 €;
Camera pentru 4 - 170 €;

Oferta speciala de la
03.06. - 13.06.2018:

Camera pentru 2 - 200 €;
Camera pentru 3 - 240 €;
Camera pentru 4 - 270 €;

Edem Paradise Hotel
Kasandra :: Skala Fourka

        Dacă doriți să vă petreceți vacanța într-un loc liniștit, pentru a vă bucura de cazare de calitate și diverse facilități, Edem Paradise Hotel este alegerea potrivită pentru dvs.

Hotelul în ofertă are 22 de studiouri și apartamente de familie, în plus, oaspeții pot aștepta numeroase alte facilități, care vor contribui la o distracție și o ședere plăcută, inclusiv piscină privată, jacuzzi și multe altele.

 
     
  2018. www.varaingrecia.com TOATE DREPTURILE REZERVATE