Myrtos beach Insula Cefalonia

Plaja Myrtos, Cefalonia

Plaja Myrtos a fost declarată cea mai frumoasă plajă din lume, pe care nimeni nu o poate contesta. Această plajă este cu adevărat frumoasă, dar, după cum spune vechea zicală latină: „gusturile nu se discută”. Myrtos este cel mai bine în comparație cu o rochie frumoasă pe care nu o poți purta în fiecare zi, dar când o porți, te simți fenomenal. Prin urmare, această plajă frumoasă nu este pentru uz zilnic, dar trebuie să o vizitați cel puțin de două ori.
Prima dată veți fi impresionați și veți dori să fotografiați tot ce vedeți, în timp ce a doua oară vă veți bucura cu adevărat în această frumusețe ireală. Mulți oameni vin aici doar pentru a face o fotografie și a merge mai departe, dar vă recomand sincer să rămâneți pe ea toată ziua și să vă bucurați.
Plaja în sine este foarte ușor accesibilă pe un drum bun și dacă ajungeți până la ora 10 dimineața (aceasta se referă la vârful sezonului), veți putea găsi parcare gratuită chiar lângă ea. Așadar, părinții se asigură că nu întârzii, așa că nu trebuie să-ți parchezi mașina pe un drum montan și apoi să mergi pe jos și să mergi la plajă.

Există un bar pe plaja Myrtos, unde închirierea de șezlonguri și băuturi sunt plătite separat, adică una nu o include pe cealaltă. Când vine vorba de sport, există parapantă și această plăcere vă va costa aproximativ 60 de euro pentru o singură săritură. Zborul în sine are loc deasupra plajei și lasă o impresie incredibilă.
Myrtos este o plajă cu pietricele albe mari, care pot fi găsite și în apă și, combinate cu soarele, dau o frumoasă culoare albastru deschis. Marea este imediat adâncă, deci nu este foarte potrivită pentru copiii mici. În partea stângă, (când priviți spre mare) există o mică peșteră ideală pentru o ședință foto, așa că nu ratați această ocazie.


Accesibilitate pentru copii: 100/100

Rating plajă: 98/100

Parcare: Gratuită/ușor de găsit până la 10 dimineața

-

Autor: NS


Tags: Cea mai frumoasă plajă din Cefalonia, Care este cea mai frumoasă plajă din Cefalonia, Cea mai frumoasă plajă din lume, Insula Cefalonia