Barbara Studios Skala Potamia, Thassos

Barbara Studios

Skala Potamia, Thassos

În cazul în care Munții Verzi Thassos se întâlnesc cu Marea Egee albastră, la doar 100 de metri de frumoasa plajă din Skala Potamia, este complexul Barbara Studio. Pe insula Thassos, povești, legende și datini provin din cele mai vechi timpuri. Mistica insulei în sine promite o vacanță de neuitat și, cu numeroasele sale plaje frumoase, sate pitorești și locuri ascunse, te va face la prima vedere să iubești Thassos și îți dorești să te întorci cât mai curând posibil.

Studiourile Barbara sunt locul perfect pentru o vacanță ușoară și fără griji. În curtea vilei, care este plină de verdeață, există mese și scaune acoperite, așa că acesta este un loc ideal pentru a te bucura de umbra groasă ascunsă de căldura soarelui de vară. Există, de asemenea, o zonă de grătar, pe care o pot folosi toți oaspeții, în timp ce am oferit un loc de joacă pentru cei mai mici oaspeți, unde se pot juca în siguranță la maxim. De asemenea, în cadrul complexului există un loc de parcare pentru toți cei care vin la mașina noastră.

În Skala Potamia, nu departe de cazare, ai la dispoziție toate facilitățile de care ai nevoie pentru o vacanță de vară. Aici vei găsi un număr bun de taverne, restaurante, cafenele, supermarketuri, magazine de suveniruri și multe altele. De asemenea, există un bancomat la 200 de metri de vila noastră, deci banii sunt practic întotdeauna la îndemână. Vino să fii invitatul nostru la Barbara Studios și îți promit o vacanță de neuitat.

Informații de bază
TipVilă
LocațieSkala Potamia, Thassos
E-mailinfo@barbara-studios.gr
Telefon 1+30 25930 61496
Telefon 2+30 69441 86168
udaljenost-od-plaze

100m de plajă

wi-fi

Wi Fi

parking

Parcare

igraliste-za-decu

Loc de joacă pentru copii

pogled-na-more

Vedere la mare

Cazare
Barbara StudiosBarbara Studios

Studio pentru 2 persoane

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Bucătărie

klima

Aer condiționat

Barbara StudiosBarbara StudiosBarbara StudiosBarbara Studios

Studio pentru 2 adulți și 1 copil

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Bucătărie

klima

Aer condiționat

Barbara StudiosBarbara StudiosBarbara StudiosBarbara Studios

Apartament pentru 4 persoane

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Bucătărie

klima

Aer condiționat