Villa Memories Skala Potamia, Thassos

Villa Memories

Skala Potamia, Thassos

La doar 100 de metri de frumoasa plajă de nisip din Skala Potamia, Insula Thassos, sunt situate studiourile și apartamentele noastre confortabile Villa Memories. Așteptăm cu nerăbdare să te întâmpinăm la noi, într-un mediu plăcut și prietenos, unde îți vom îndeplini fiecare dorință, astfel încât să fii complet mulțumit/ă și să ai parte de amintiri și impresii plăcute.

La câțiva pași de complex se află restaurante, taverne, cafenele, baruri pe plajă, magazine de suveniruri și orice altceva îți poate fi util în vacanța de vară. Plaja de la Skala Potamia este lungă și nisipoasă, iar marea este frumoasă și puțin adâncă, ideală pentru copii, astfel încât familiile sunt oaspeții noștri cei mai frecvenți..și nu numai.

În curtea noastră există un loc de parcare pentru toți cei care vin cu mașina la Thassos și există un loc de joacă conceput pentru cei mai mititei oaspeți, unde se pot deplasa în siguranță pentru o recreere plăcută. Vila are un total de 4 studiouri și 2 apartamente spațioase cu două dormitoare.

Informații de bază
TipVilă
LocațieSkala Potamia, Thassos
E-mailtsoulkanis@yahoo.gr
Telefon 1+30 25930 61600
Telefon 2+30 6943 543131
udaljenost-od-plaze

100m de plajă

wi-fi

Wi Fi

rostilj

Loc de grătar

pogled-na-more

Vedere la mare

Cazare
Villa MemoriesVilla MemoriesVilla MemoriesVilla Memories

Studio pentru 3+1 persoane

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Bucătărie

klima

Aer condiționat

Villa MemoriesVilla MemoriesVilla Memories

Apartament pentru 5 persoane

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Bucătărie

klima

Aer condiționat