Myrtos Plaja Cefalonia Cefalonia insula

Myrtos Plaja Cefalonia

Este incredibil să constatăm că, conform unei anchete, 54% dintre vizitatorii intervievați ai plajei Myrtos o consideră cea mai frumoasă plajă la care au fost vreodată. Împărtășiți opinia lor?

Plaja Myrtos a fost proclamată cea mai frumoasă plajă din lume, lucru pe care puțini ar putea să-l conteste. Această plajă este cu adevărat impresionantă, dar, așa cum spune un vechi proverb latin: "Despre gusturi nu se discută." Plaja Myrtos ar putea fi cel mai bine comparată cu o rochie superbă pe care nu o poți purta în fiecare zi, dar când o porți, te simți fenomenal. Similar, această frumoasă plajă nu este pentru utilizare zilnică, dar trebuie să o vizitați cel puțin de două ori.Prima dată, veți fi impresionat și nerăbdător să fotografiați tot ce vedeți, în timp ce a doua oară, veți bucura cu adevărat de această frumusețe ireală. Unii vin aici doar pentru a face fotografii și apoi pleacă, dar vă recomand sincer să rămâneți aici toată ziua și să vă bucurați de ambianța fenomenală.CÂND SĂ VIZITAȚI PLAJA MYRTOS ȘI UNDE SĂ PARCAȚI

Ajungerea la plajă este foarte ușoară printr-un drum bun, iar dacă ajungeți până la ora 10 dimineața (acest lucru se aplică în sezonul de vârf), veți putea găsi un loc de parcare gratuit chiar lângă plajă. Deci, părinți, asigurați-vă că nu întârziați pentru a nu fi nevoiți să vă parcați mașina pe un drum muntos și apoi să mergeți și să mergeți și să mergeți până la plajă.

ȘEZLONGURI LA MYRTOS

La plaja Myrtos, există un bar unde puteți închiria șezlonguri și comanda băuturi separat. În ceea ce privește sporturile, există parapantism, iar această plăcere vă va costa în jur de 60 de euro pentru un salt. Zborul are loc deasupra plajei și lasă o impresie incredibilă.Myrtos este o plajă cu pietre mari, albe, care se găsesc și în apă, iar împreună cu soarele, ele creează o frumoasă culoare albastră deschisă. Marea devine adâncă imediat, așa că acest țărm nu este prea potrivit pentru copiii mici care se joacă în apă puțin adâncă. Pe partea stângă (când privești spre mare), există o mică peșteră ideală pentru o sesiune foto, deci nu ratați să faceți o plimbare până acolo.


Descrieri și fotografii ale cazărilor din Cefalonia pot fi găsite AICI.


Accesibilitate pentru copii: 100/100

Evaluare plajă: 98/100

Parcare: Gratuit/Ușor de găsit până la ora 10 dimineața.


Tags: Plaja Myrtos, Plaja Myrtos Cefalonia, Fotografii plaja Myrtos, Descriere plaja Myrtos, Experiențe plaja Myrtos, Parcare plaja Myrtos, Impresii plaja Myrtos, Informații plaja Myrtos, Este Myrtos cea mai frumoasă plajă din Cefalonia, Myrtos cea mai frumoasă plajă din lume, când să vizitați plaja Myrtos, Este aglomerație la plaja Myrtos